Wandpanelen

Bent u van plan om te beginnen met een renovatie? Wellicht bent u nu volop aan het zoeken naar een goede leverancier voor de bekleding van uw gevel en wanden. Het is belangrijk dat u kiest voor een partner met een ruime ervaring in de beplatingsindustrie. Janjp.nl is zo’n specialist. Met onze jarenlange ervaring leveren wij uitsluitend de beste kwaliteit, duurzame wandpanelen. Hiermee voorziet u uw stal, schuur, hal, loods of andere ruimte niet alleen van een goede stevige constructie, maar is deze ook goed beschermd tegen alle weersinvloeden. Bekijk hieronder ons assortiment aan wandpanelen en lees verder voor meer informatie.

Kenmerken wandpanelen voor buiten

Wandpanelen die buiten de gevel dienen te bedekken moeten goed bestand zijn tegen allerlei soorten weersinvloeden. Zo mogen regen, wind, sneeuw en zon geen invloed hebben op de kwaliteit van de wandpanelen. Daarnaast is het vaak mogelijk om wandpanelen van brandwerend materiaal te krijgen. Bij ons bent u verzekerd van wandpanelen die voldoen aan deze eisen. Onze sandwichpanelen zijn bestand tegen alle weersinvloeden, zijn onbrandbaar en zo goed als roestvrij.

Toepassing

De sandwichpanelen zijn uiterst geschikt om te gebruiken voor gevels en scheidingswanden. Doordat de binnen-en buitenplaat van de panelen niet met elkaar in verbinding staan, is er geen sprake van koudebruggen. Dit zorgt ervoor dat dat de sandwichpanelen uitstekende isolatiewaarden hebben. Mede hierdoor worden de panelen gebruikt voor zowel nieuwbouw als renovatie van bestaande daken, schuren, hallen, loodsen en andere constructies. Door stevigheid en lange levensduur zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wandpanelen monteren

Over het algemeen zijn de wandpanelen voor de wat kleinere projecten relatief eenvoudig te monteren. Bij grote bouwprojecten en renovaties raden wij aan om u te laten helpen door professionals. Zo kunt bij ons gebruik maken van de montageservice. Wij zorgen ervoor dat uw wandpanelen perfect naar wens geplaatst worden. Wilt u toch graag zelf aan de slag, dan raden wij u aan om van tevoren onze montagetips voor sandwichpanelen door te nemen.

Voordelen

De vraag naar sandwichpanelen stijgt maar door en dat is ook geen wonder. De vele effectieve functies en eigenschappen zorgen voor een uitstekend te gebruiken product voor gevels als wanden. Hieronder ziet u de voordelen van de sandwichpanelen van Janjp.nl.

  • Scheiding tussen binnen- en buitenklimaat in één element
  • Beide zijden zijn perfect afgewerkt

  • Zeer hoge thermische isolatie

  • Snelle montage

  • Licht in gewicht

  • Akoestische isolatie

  • Brandwerendheid

  • Goede warmtecapaciteit

Eenvoudig online bestellen

Wilt u verzekerd zijn van de beste wandpanelen? Bekijk dan eens ons assortiment aan sandwichpanelen in verschillende kleuren! Deze zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar zijn ook nog eens goed betaalbaar en duurzaam. Zo bent u verzekerd van een goede, stevige constructie waar u lang op kunt bouwen. Onze panelen zijn eenvoudig en snel online te bestellen.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze wandpanelen, maar zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van de benodigde informatie.