Wandpanelen Almelo

Janjp.nl is dé leverancier van wandpanelen in Almelo en omstreken! In ons assortiment vindt u verschillende soorten beplating voor zowel uw wand als dak en gevel. Zo hebben we damwandpanelen, sandwichpanelen (dak en wand) en verschillende dakpanprofielplaten. Daarnaast vindt u in ons aanbod ook onduroof panelen, polycarbonaatplaten en golfplaten. Vrijwel elke plaat is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een kleur is die aan uw wensen voldoet. Naast wandpanelen vindt u in ons assortiment ook alle zetwerk en toebehoren voor de afwerking van uw constructie.

Plaatbreedte 1,02m vanaf 40mm dikte
 195,60 293,40 incl. btw
Plaatbreedte 1,02m vanaf 40mm dikte

Sandwichpanelen wand

Sandwichpanelen 40 mm wand wit A

 175,89 263,85 incl. btw

Heeft u de wandpanelen op maat nodig? Janjp.nl kan ze voor u op maat zagen, zodat u direct aan de slag kunt met de montage. Laat u de montage liever aan ons over? Neem dan even contact met ons op over onze montageservice. Via deze weg helpen we u graag!

Montagehandleidingen

Heeft u hulp nodig met de montage van de wandpanelen? Kijk dan eens bij onze klustips en montagehandleidingen. Hier hebben we verschillende artikelen geschreven waarmee we u stap voor stap proberen uit te leggen hoe u bijvoorbeeld een carport of een haardhoutopslag kunt bouwen, maar ook hoe u panelen en platen het beste kunt monteren. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u hier graag bij verder. Of laat u liever de montage aan ons over? Dat kan natuurlijk ook met onze montageservice. Wij zorgen er dan voor dat uw projecten perfect en professioneel afgewerkt worden. Lees hier ons artikel “Alles over Dakplaten“:

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan wandpanelen? Of kunt u wel wat advies gebruiken over de verschillende soorten en toepassingen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier verder op weg.

Wandpanelen Almelo – Janjp.nl