Waarom Evaco dakgoten?

dakgoot

Corrosievrij

Evaco dakgoten zijn gemaakt in composietmateriaal. Dit zijn uitgezochte kunstharsen, glasvezelversterking en speciale additieven. Dit materiaal is corrosievrij. Evaco dakgoten zijn ideaal voor gebruik in een industriële omgeving, in havengebieden voor voor agrarische gebouwen. Zij weerstaan aan zuren, basen, zure regen en corrosieve vloeistoffen.

Trotseert de tijd

Op de goot is, door chemische binding, een hoog technologische film voorzien. Deze extra-bescherming absorbeert de UV-straling en voorkomt hierdoor verkleuring.

Te verwaarlozen uiteenzetting

Evaco dakgoten hebben een zeer beperkte uitzetting. Daardoor kan met grotere lengtes gewerkt worden. Jouw voordeel: je hebt minder verbindingsstukken nodig. Wij leveren lengtes op maat, per hoeveelheid.

Voor elk klimaat

Het composietmateriaal weerstaat aan temperaturen van -40 tot +130 graden celsius. Evaco is ideaal voor een streng continentaal klimaat: harde winters en warme zomers. Evaco is eveneens bestand tegen de heftigste hagelbuien.

Onderhoudsvriendelijk

Het verhandelen en plaatsen van Evaco is eenvoudig. Onderhoud is niet nodig. De dakgoten roesten niet, schilderen hoeft niet, ze zijn gekleurd in de massa en zelfreinigend.

Beresterk materiaal

Sinds vele jaren worden composietmaterialen gebruikt in de topsport (formule 1, “off-shore” bootraces, ski..). Composietmateriaal heeft een grote mechanische weerstand, weerstaat ongeacht de weeromstandigheden aan zware stootbelastingen zoals ladderstoot.

Bakgoten polyester toebehoren

Rawinso verticale beugel M120/M170

 9,87 10,65 incl. btw

Bakgoten polyester toebehoren

Rawinso eindstuk M120/M170

 9,09 11,69 incl. btw

Bakgoten polyester toebehoren

Rawinso verbindingsstuk M120/M170

 28,98 46,79 incl. btw

Bakgoten polyester

Rawinso bakgoot polyester

 67,57 163,14 incl. btw

Bakgoten composiet toebehoren

Skandia Gatenzaag

 12,94 incl. btw

Complete dakgootsets

Stalen dakgootset (8 meter)

 460,93 incl. btw

Complete dakgootsets

Stalen dakgootset (7 meter)

 420,74 incl. btw

Complete dakgootsets

Verzinkte dakgootset (6 meter)

 271,94 incl. btw