Voordelen JanJP

Bij Janjp.nl doen we er alles aan om jou, de klant, zo tevreden mogelijk te maken. Daarom stellen we in alles jouw wensen voorop, om zo samen de perfecte constructie te realiseren. Heb je vragen? Of misschien behoefte aan professioneel advies? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs op onze locatie in Emmer-Compascuum!

montageservice

A. Montageservice

Kom je er toch niet uit na het lezen van onze montagehandleidingen? Of laat je het werk alsnog liever over aan een team van professionals? Dit kan natuurlijk altijd bij Janjp.nl door te kiezen voor onze montageservice. Via deze weg helpen wij je graag met het bouwen van uw constructie of nemen we je graag al het werk van jouw project uit handen. Zo ben je ervan verzekerd dat het bouwen op de juiste manier gebeurd en kun je genieten van een perfect resultaat.

B. Assortiment

Het grote voordeel van Janjp.nl is dat we een groot assortiment hebben. Van allerlei soorten hoge kwaliteit dakplaten tot aan alle benodigdheden voor jouw dakgoot en van complete tuinhuisjes tot aan al het hout en al de benodigdheden om jouw eigen creaties te maken. Bij Janjp.nl vind je alles op één plek, waardoor je niet overal wat weg hoeft te halen. En je vind altijd iets dat bij jouw visie past. Daar komt bij dat we naast alle A-kwaliteit producten ook vaak restpartijen van 2e keus/b-keus producten in ons assortiment hebben. Neem hiervoor even contact met ons op.

C. Op maat zaagservice

Het op maat zagen van dakplaten is een klus die erg secuur uitgevoerd moet worden. Daar komt bij dat het nooit met een slijpschijf of decoupeerzaag mag gebeuren, omdat je anders de coating aan kunt tasten. Omdat dit een aardige uitdaging kan zijn, kan Janjp.nl dit voor jou uit handen nemen door middel van onze zaagservice.

D. Keurmerken

Voor tevredenheid van onze klanten zijn we aangesloten bij zowel WebwinkelKeur als KiYoh. Daarnaast zijn we SSL Certified, wat inhoudt dat onze webshop veilig is! Ook proberen we zo milieubewust mogelijk te werk te gaan door alleen hout met een keurmerk (zoals FSC Hout) in te kopen.