Heeft u een vraag over één van onze producten of services? Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en de meest gezochte antwoorden! Staat het antwoord dat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een leverdatum en –tijd af te spreken die ú het beste uitkomt!

Online bestellingen vanaf € 350,- worden gratis geleverd in Nederland! Voor een overzicht van onze overige bezorgkosten kunt u hier kijken.

Natuurlijk! U kunt tijdens het afrekenen aangeven dat u de bestelling af wilt komen halen. Ook dan nemen we contact met u op om u te zeggen wanneer u uw bestelling af kunt komen halen.
U kunt bij ons in de webshop kosteloos met iDeal (internetbankieren), vooraf op de factuur, of achteraf betalen. Daarnaast bieden wij maandelijkse betaling aan. Neemt u contact met ons op over de voorwaarden.
Ja, alle prijzen zijn inclusief BTW.

Dat is inderdaad mogelijk! Klik hier om een offerte aan te vragen voor onze montageservice.

Ook andere klussen kunnen wij voor u klaren! Geef uw klus door via ons offerteformulier en wij bouwen precies wat u wilt.

U kunt contact met ons opnemen via de telefoon (0591 – 35 28 70) of via ons contactformulier.

Jazeker. Wij zijn gevestigd in Emmer-Compascuum, aan de Rademakerstraat 17. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken!

Heeft u een bestelling geplaatst en geen bevestiging ontvangen? Kijk dan allereerst even in de spamfolder, het kan zijn dat de mail daar in is beland. Staat de mail daar ook niet? Neem dan even contact met ons op als u de bevestiging graag wilt ontvangen.

Jazeker! Voor een kleine meerprijs van € 2,50 per plaat zagen wij de beplating op de door u gewenste maten. Zo weet u zeker dat dit op professionele wijze gebeurt en kunt u direct aan de slag als ze geleverd worden! Lees hier meer over onze zaagservice.

U kunt de beplating ook zelf op maat zagen. Doe dit dan wel met een knabbelschaar of met een metaalzaag met fijne tanden.

Doe dit nooit met een gewone slijpschijf, een decoupeerzaag of een haakse slijper! Daarmee kunt u namelijk de coating van de plaat beschadigen en de gegalvaniseerde laag van de staalplaat verwijderen.

Bewerk zaagranden en kleine beschadigingen altijd met een kleurstift.

Jazeker. Neem in dat geval na het plaatsen van uw bestelling even telefonisch contact met ons op, of plaats een opmerking onder het kopje ‘Bestelnotities’ op de afrekenpagina.

Natuurlijk! Met onze montagehandleidingen en klustips proberen we u een heel eind op weg te helpen, maar u kunt ook een offerte aanvragen voor onze montageservice.

Wij doen altijd ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om u alleen producten van de beste kwaliteit te leveren, maar het kan door onverhoopte omstandigheden voorkomen dat u hier een klacht over heeft.

Is dit inderdaad het geval? Laat het ons dan weten. Op onze klachtenafhandeling-pagina ziet u hoe u dit kunt doen.

Alle informatie over het retourneren van producten kunt u hier vinden.

Jazeker! Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvangt u een kortingscode t.w.v. €10,- voor uw eerste aankoop bij Janjp.nl. Lees er hier meer over.

Algemeen

Er mag een minimale levensduur van 15 tot 20 jaar verwacht worden. In de meeste gevallen gaat de beplating zelfs langer mee.

Een nieuwe coating is inderdaad mogelijk. Dit kan uitgevoerd worden door een gespecialiseerd bedrijf.

Reparatieverf is hierbij niet genoeg. Deze verf is namelijk bedoeld voor kleine beschadigingen of voor het afwerken van de randen wanneer de platen bijgewerkt worden.

Op de beplating en de coating geldt een garantieperiode van 10 jaar, mits er regelmatig en op de juiste manier onderhoud is uitgevoerd.

Wij raden u aan om 8 schroeven per vierkante meter te gebruiken.
Het komt inderdaad voor dat we 2e-keus beplating in het assortiment hebben. Voor onze actuele voorraad hierin kunt u telefonisch contact met ons opnemen (0591 – 35 28 70).
Voor de meerprijzen van de grotere diktes kunt u contact met ons opnemen.
Damwandprofielplaten
Standaard worden deze afgewerkt met een polyester-siliconen coating. Daarnaast hebben we ook enkele damwandplaten in ons assortiment die af worden gewerkt met een plastisol coating. Bij deze varianten wordt dit expliciet vermeld in de producttitels.
Dakpanprofielplaten

Deze bestaan inderdaad. Deze zijn momenteel alleen op aanvraag te bestellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via (0591 – 35 28 70).

Geïsoleerde platen/panelen
De R-waardes vindt u onder het tabblad ‘Technische details’ bij de desbetreffende producten.
Toebehoren

Dit maakt niet uit; beide zijden zijn gelijk.