Tuinschermen kopen

De mooiste tuinschermen kopen bij Janjp.nl!

Ben je uitgekeken op je oude schutting of heb je nooit een afscherming gehad en wil je eindelijk wat meer privacy? Misschien wil je wel meerdere delen creëren binnen je tuin door middel van het plaatsen van tuinschermen. Wat de reden ook is, bij Janjp.nl kun je de mooiste tuinschermen kopen. Zo hebben wij nu een ruim assortiment aan hardhouten tuinschermen en geïmpregneerde tuinschermen. Daarnaast hebben we nu ook moderne tuinschermen aan ons assortiment toegevoegd! Tuinschermen met wicker en kunststof bijvoorbeeld. Ook kun je bij ons terecht voor allerlei soorten tuindeuren, tuinhekken en alle benodigde toebehoren voor het plaatsen en onderhouden van uw tuinafscherming. Neem eens een kijkje in ons vernieuwde assortiment en geef uw tuin een nieuwe look!

Hardhouten tuinschermen

Tuinscherm Kampen

 120,95 178,95 incl. btw

Grenen tuinschermen

Kwartronde cirkel dubbelzijdig

 97,95 112,95 incl. btw

Grenen tuinschermen

Tuinscherm Maastricht

 74,95 incl. btw

Grenen tuinschermen

Tuinscherm Enschede

 70,95 106,95 incl. btw

Grenen tuinschermen

Tuinscherm Losser

 123,95 incl. btw

Grenen tuinschermen

Tuinscherm Aalsmeer

 46,72 incl. btw

Grenen tuinschermen

Tuinscherm Den Haag

 75,95 incl. btw

Grenen tuinschermen

Tuinscherm Erica

 88,95 incl. btw

Grenen tuinschermen

Tuinscherm Rustiek

 98,95 incl. btw

Grenen tuinschermen

Tuinscherm Monaco

 126,95 incl. btw

Hardhouten tuinschermen

Tuinscherm Leeuwarden

 124,95 188,95 incl. btw

Hardhouten tuinschermen

Tuinscherm Harlingen

 226,95 incl. btw

Hardhouten tuinschermen

Tuinscherm Dronten

 144,95 243,95 incl. btw

Tuinschermen toebehoren

Afdeklat hardhout (Piramide)

 24,95 incl. btw

Tuinschermen toebehoren

Afdeklat hardhout

 12,95 incl. btw

Tuinschermen toebehoren

Schermsteunen (per stuk)

 0,69 incl. btw

Welke typen tuinschermen zijn er allemaal?

Tuinschermen zijn bij ons verkrijgbaar in alle soorten, maten en vormen. Iedere tuin is uniek en dus heeft ook iedere tuin een andere tuinscherm nodig. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen voor een specifiek houten tuinscherm. Alle houtsoorten hebben hun specifieke eigenschappen, uiterlijk een voor-en nadelen. Hieronder zijn de keuzemogelijkheden wat betreft de houtsoorten op een rij gezet. Kies de meest geschikte houtsoort voor jouw situatie. Uiteraard kun je ons altijd vragen om advies.

Waar moet ik rekening bij houden bij het kopen van een tuinscherm?

Aan ons assortiment tuinschermen is al te zien dat de keuze vrij groot is. Dit maakt het kiezen van de juiste tuinschermen er niet makkelijker op. We hebben daarom alvast enkele punten op een rijtje gezet die je helpen bij kiezen van de juiste tuinschermen.

  • Kies ik voor verticale of horizontale planken? In sommige gevallen zijn de tuinschermen universeel en dus in beide richtingen op te plaatsen.
  • Voor welk aantal planken kies ik? Het aantal planken staat gelijk aan doorkijk dat je hebt door de schutting. Bij een schutting van 21 planken is de doorkijk een stuk minder dan bij een schutting van 14 planken. Ben je erg gesteld op je privacy, kies dan voor meer planken.
  • Bij ons heb je keuze uit verschillende houtsoorten. Elke houtsoort heeft zijn eigen uiterlijk, duurzaamheid en verwachte levensduur. Kijk bij de desbetreffende houtsoorten voor de specifieke eigenschappen.
  • Afstemming met de buren. Maak goede afspraken met de buren. Er gelden in Nederland namelijk veel regels rondom de erfafscheiding, welke vaak niet goed nageleefd worden.

Kan ik ook zelf een tuinscherm maken?

Dit is uiteraard wel mogelijk. Ons assortiment bevat de juiste houtsoorten en toebehoren om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van je schutting. Op deze manier kun je volledig je eigen erfafscheiding creëren. Denk bijvoorbeeld aan onze hardhouten schuttingplanken, tuindeuren en toebehoren. Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Je kunt dus direct beginnen met de bouw van je eigen erfafscheiding. Heb je vragen over de benodigde materialen? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag onze deskundigen om advies.

Ik wil mijn tuinscherm/erfafscheiding laten plaatsen, is dit mogelijk?

Als deskundigen op het gebied tuin en terras is dit bij ons uiteraard mogelijk. Indien gewenst plaatsen wij de gehele erfafscheiding volledig naar jouw wens. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan direct contact met ons op of vul hier het formulier in voor de montageservice.

Ongekende mogelijkheden bij JanJP

Wil je een tuinscherm kopen, dan ben je bij JanJP op het juiste adres. Een groot aanbod aan tuinschermen van verschillende houtsoorten en het laten plaatsen van je erfafscheiding wat uiteraard geen probleem is. Kortom, koop je tuinscherm online bij JanJP.