Tuinhuisjes

Wat is een tuin tegenwoordig nog zonder een tuinhuisje? Het zijn de prachtige buitenverblijven die je tuin helemaal af maken. Ze zijn het ideale vertrek om jezelf even heerlijk in terug te trekken of om tuinspullen in op te slaan gedurende de wintermaanden. Kies uit onze trendy tuinhuisjes die gemakkelijk zelf te monteren zijn. Naast de houten tuinhuisjes bevat ons assortiment nog luxe kapschuren, kiosken en metalen bergingen. Bij JanJp kun je alle kanten uit om heerlijk overdekt te genieten van de prachtige zomeravonden. Ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

ONS AANBOD TUINHUISJES VAN JANJP

Waar kun je een tuinhuisje/buitenverblijf voor gebruiken?

Tuinhuisjes zijn heel erg mooi, maar ook zeer functioneel. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop je tuinhuisjes kunt gebruiken. Vaak hoor je dat tuinhuisjes gebruikt worden als opslagruimte, maar wij hebben ook nog enkele andere creatieve manieren gevonden waarop je je tuinhuisje of ander buitenverblijf kunt gebruiken.

Tuinkantoor

Tegenwoordig werken er steeds meer mensen thuis. Helemaal sinds het uitbreken van het coronavirus kan het thuiswerken bijna het ‘nieuwe werken’ genoemd worden. Hoe fijn is het dan als jij van je tuinhuisje je eigen kantoor kan maken. Een plek waar je je heerlijk kunt terugtrekken en geconcentreerd je werk kan doen. Geen lange files onderweg naar het kantoor, maar heerlijk thuis werken.

Je eigen fitnessruimte

Niet meer naar de sportschool met een duur abonnement. Onze kapschuren lenen zich er perfect voor om in alle rust in je eigen achtertuin te sporten. Gebruik je gewichten voor krachttraining, hang een stootzak op om te kickboxen of rol je matje uit voor een heerlijke yoga sessie.

Je ‘second home’

Een heerlijke plek waar je jezelf even fijn in terug kunt trekken. Geen duur tweede huis, maar je tuinhuisje waar je helemaal jezelf kunt zijn. Richt hem in naar wens zodat je er heerlijk kunt genieten.

Mancave

Wie droomt er niet van. Een mancave waar je even lekker je zinnen kunt verzetten. Hoe gaaf is dat je dat gewoon achter in je tuin kunt hebben. Een plek waar je met je familie en vrienden kan ontspannen met hapjes en drankjes. Je kunt er zelfs nog een bar in bouwen om het helemaal af te maken. Kies voor de kapschuur als je een mooie open ruimte wilt hebben. Liever overdekt? Dan zijn onze knusse tuinhuisjes de oplossing.

Voor je eigen horeca/handel óf als eigen barretje

Een tuinhuisje met een luikje waar je je eigen producten in kunt opslaan en verkopen. Superhandig zijn de kiosken van JanJP. Daarnaast zijn de houten kiosken ook leuk om privé te gebruiken als barretje. Multifunctioneel dus, en ook nog eens een zeer luxe houten design.

Speelruimte voor de kinderen

Al dat speelgoed dat blijft liggen nadat de kinderen heerlijk hebben gespeeld. Vervelend? Maak van je tuinhuis of kapschuur een waar kinderparadijs. De kinderen hebben hun eigen plekje waar ze kunnen spelen en jij hebt geen last van het rondslingerende speelgoed.

Vragen over onze tuinhuisjes?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tuinhuisjes/blokhutten ideaal als opbergruimte

Vaak worden tuinhuisjes/blokhutten gebruikt om spullen in op te slaan. Zo kun je er perfect je tuinkussens in kwijt gedurende de winterperiode of je fiets in stallen wanneer het regent. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kun je er zoveel in stallen als je maar wil. Heb je echt veel tuingereedschappen om op te bergen, dan mag onze metalen berging niet ontbreken in jouw tuin. Deze bergingen zijn extra stevig en sterk en lenen zich hier dan ook erg goed voor. Ze zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar en worden geleverd met ventilatieroosters en in sommige gevallen met goot. De bergingen zijn voorzien van prachtige schuifdeuren of openslaande deuren. 

Buitenverblijven van JanJP

Enkele van onze buitenverblijven zijn hierboven al kort voorbij gekomen. Maar naast onze tuinhuisjes hebben wij nog meer prachtige verblijven voor rondom het huis. Zo bestaat ons assortiment uit de mooiste kapschuren, kiosken en metalen bergingen.

Kapschuren

Onze prachtige houten kapschuren zijn dé toevoeging voor je tuin of erf. Deze multifunctionele overkappingen zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken zoals eerder al benoemd. Daarnaast geeft het een mooie landelijke sfeer aan de ruimte rondom je huis. Plaats er een mooie lounge set en je hebt een heerlijk plekje voor jezelf om volop te kunnen genieten van het buitenleven in de zomerse maanden.

Ons assortiment kapschuren

Kiosken

Een eigen kiosk in je tuin of voor je eigen handel of horeca. Onze unieke tuinhuisjes met luifel zijn geschikt voor de opslag en verkoop van je eigen producten. Daarnaast past hij ook heel goed in je tuin en kun je hem bijvoorbeeld gebruiken als barretje. Oftewel, de mogelijkheden zijn ongekend met deze leuke houten kiosken. Wil je meer weten over de kiosken of zou je advies willen ontvangen over welke kiosk het beste aansluit bij je wensen en behoeften? Neem dan gerust contact met ons op.

Ons assortiment kiosken

Metalen bergingen

Zoek je een stevig, sterke constructie voor de opslag van je tuinproducten of een ruimte waar je je eigen werkplek kunt maken? Dan ben je op zoek naar onze metalen bergingen. Supersterk en voorzien van ventilatieroosters; deze metalen bergingen zijn zeer bruikbaar als functioneel buitenverblijf. De bergingen zijn er in verschillende soorten en maten en worden standaard geleverd inclusief RVS bevestigingsmaterialen.

Ons assortiment metalen bergingen

Leuke klustips!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tuinhuisje of ander type buitenverblijf?

Bepaal voor jezelf waar je naar op zoek bent. Neem hierbij de volgende aspecten mee: functie van verblijf, de afmetingen en het design. Bedenk voor jezelf waarvoor je het tuinhuisje/verblijf wilt gebruiken? Heb je hier een antwoord op gekregen, dan heb je al snel de goede richting te pakken. Zoek je een ruim verblijf waar je heerlijk in de open lucht kunt relaxen en genieten van het buitenleven, dan kom je al snel uit bij onze kapschuren. Zoek je een wat knusser onderkomen dat ook kan dienen als opslagplaats, dan kun je het beste kijken bij onze tuinhuisjes.

Daarnaast is het essentieel dat je goed rekening houdt met de afmetingen van de blokhut/tuinhuisje. Het moet immers wel passen en niet de hele tijd in beslag nemen. Houd hierbij ook rekening met eventueel openslaande deuren van het verblijf. En niet te vergeten moet het natuurlijk ook een lust voor het oog zijn en niet misstaan in de tuin. Eén voordeel, de prachtige houten designs zorgen ervoor dat de verblijven perfect opgaan in je tuin en dus zorgen voor een mooi geheel.

Kan ik het tuinhuisje zelf monteren?

De tuinhuisjes zijn eenvoudig zelf te monteren. Hiervoor hoef je geen gevorderde klusser voor te zijn. De tuinhuisjes en andere verblijven worden inclusief bevestigingsmaterialen geleverd. Je kunt dus direct aan de slag met het verreiken van je tuin. Heb je vragen over de montage, neem dan even contact met ons op.

Tuinhuisjes kopen bij dé tuinhuizen specialist

Het mooie van het online bestellen van een tuinhuisje, blokhut of welk buitenverblijf dan ook, is dat je ze gewoon thuis kan laten bezorgen. Bestel het gewenste product eenvoudig en snel online en laat het thuisbezorgen zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Heb je vragen over onze verblijven, neem dan even contact met ons op. Onze tuinhuizenspecialisten voorzien je van de benodigde informatie en adviezen. Uiteraard kun je ook altijd een bezoek brengen aan onze winkel.