Maak uw tuin/terras compleet met een terrasoverkapping

Een onmisbaar onderdeel van elk terras is een terrasoverkapping. Zo werkt een overkapping voor terras als een heerlijk verkoelende plek in de zomer, maar ook als een droge plek in die dagen dat het wel warm genoeg is om buiten te zitten terwijl het toch regent. Daarnaast kunt u terrasoverkappingen uitstekend gebruiken voor het drooghouden van uw tuinmeubelen, zoals uw lounge set, uw tuinkast of uw konijnenhok. Met de juiste overkapping zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Heeft u altijd al een overkapping in uw tuin willen plaatsen? Of bent u wellicht net verhuisd en kunt u niet wachten om weer dagenlang buiten te zitten? Dan kunnen wij van Janjp u helpen met het uitzoeken van een geschikte terrasoverkapping. Wij hebben verschillende overkappingen met uitgebreide formaatmogelijkheden in ons assortiment, van houten overkappingen tot aluminium overkappingen. Vraag naar de verschillende voordelen en mogelijkheden.

Waarom Janjp

Bij Janjp doen we er alles aan om van uw tuin en terras een plek te maken waar u met plezier gaat zitten. Door de uitgebreide garantie die wij leveren bij al onze producten, alsmede door het voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen zijn wij uitermate geschikt om u te helpen bij het inrichten en opbouwen van uw terras en tuin. We stellen uw wensen voorop en streven ernaar deze wensen op de best mogelijke manier uit te voeren. Zo kunnen we u bijvoorbeeld naast een terrasoverkapping ook alle tuinaccessoires leveren om uw tuin en terras verder op te vullen. Denk hierbij aan verschillende tuinmeubelen, zoals pergola’s, parasols, speeltoestellen en tuinkasten.

Neem contact op!

Staat de terrasoverkapping die u graag wilt er niet tussen? Heeft u advies nodig over de mogelijkheden? Of heeft u hulp nodig bij het monteren van de overkapping voor uw terras? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of via de telefoon. Dan helpen wij u graag verder door al uw vragen te beantwoorden, zodat u zo snel mogelijk hele zomers buiten kunt zitten.