Terrasoverkapping

Maak uw tuin/terras compleet met een terrasoverkapping

Een onmisbaar onderdeel van elk terras is een terrasoverkapping. Zo werkt een overkapping voor terras als een heerlijk verkoelende plek in de zomer, maar ook als een droge plek in die dagen dat het wel warm genoeg is om buiten te zitten terwijl het toch regent. Daarnaast kan je terrasoverkappingen uitstekend gebruiken voor het drooghouden van jouw tuinmeubelen, zoals jouw lounge set, jouw tuinkast of jouw konijnenhok. Met de juiste overkapping zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Heb je altijd al een overkapping in jouw tuin willen plaatsen? Of ben je wellicht net verhuisd en kan je niet wachten om weer dagenlang buiten te zitten? Dan kunnen wij van Janjp jou helpen met het uitzoeken van een geschikte terrasoverkapping. Wij hebben verschillende overkappingen met uitgebreide formaatmogelijkheden in ons assortiment, van houten overkappingen tot aluminium overkappingen. Vraag naar de verschillende voordelen en mogelijkheden.

Waarom Janjp

Bij Janjp doen we er alles aan om van jouw tuin en terras een plek te maken waar je met plezier gaat zitten. Door de uitgebreide garantie die wij leveren bij al onze producten, alsmede door het voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen zijn wij uitermate geschikt om jou te helpen bij het inrichten en opbouwen van jouw terras en tuin. We stellen jouw wensen voorop en streven ernaar deze wensen op de best mogelijke manier uit te voeren. Zo kunnen we jou bijvoorbeeld naast een terrasoverkapping ook alle tuinaccessoires leveren om jouw tuin en terras verder op te vullen. Denk hierbij aan verschillende tuinmeubelen, zoals pergola’s, parasols, speeltoestellen en tuinkasten.

Neem contact op!

Staat de terrasoverkapping die je graag wil er niet tussen? Heb je advies nodig over de mogelijkheden? Of heb je hulp nodig bij het monteren van de overkapping voor uw terras? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of via de telefoon. Dan helpen wij jou graag verder door al jouw vragen te beantwoorden, zodat je zo snel mogelijk hele zomers buiten kan zitten.

Contact opnemen
 2.395,00 5.083,00 incl. btw
 1.810,00 5.804,00 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 6 x 4

Vanaf:  407,96 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 5 x 4

Vanaf:  373,96 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 4 x 4

Vanaf:  339,96 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 6 x 3

Vanaf:  365,46 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 5 x 3

Vanaf:  331,46 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 4 x 3

Vanaf:  297,46 incl. btw