Terrasoverkapping Sneek

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping in Sneek en omstreken? Dan bent u bij janjp.nl aan het juiste adres. Janjp.nl heeft verschillende soorten terrasoverkappingen, zodat er altijd eentje aansluit aan uw wensen en behoeften. Kies voor een moderne, aluminium terrasoverkapping voor een stijlvolle look. Of ga voor een lariks terrasoverkapping die een warm contrast geeft met uw tuin. Welke terrasoverkapping u ook kiest, dankzij onze overkappingen kunt u elk seizoen buiten genieten!

Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 4 x 3

Vanaf:  297,46 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 5 x 3

Vanaf:  331,46 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 6 x 3

Vanaf:  365,46 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 4 x 4

Vanaf:  339,96 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 5 x 4

Vanaf:  373,96 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 6 x 4

Vanaf:  407,96 incl. btw
 1.810,00 5.804,00 incl. btw
 2.395,00 5.083,00 incl. btw

Op maat

Wilt u liever zelf een terrasoverkapping maken? Dit is geen enkel probleem. Dankzij ons uitgebreid assortiment aan tuinhout en bevestigingsmaterialen kunt u heel gemakkelijk zelf uw overkapping op maat maken. Plaats bijvoorbeeld een prachtige vlonder onder uw terrasoverkapping met onze vlonderplanken, of creëer een gezellige zithoek met onze tuinmeubelen. Wilt u ook tijdens de koudere maanden kunnen genieten van uw terrasoverkapping? Met onze terrasheaters (ook wel bekend als terrasverwarmers) zit u heerlijk comfortabel buiten. Zo maakt u met een terrasheater eenvoudig veel vaker gebruik van uw eigen tuin!

Montage

Wilt u graag wat meer informatie of inspiratie bij het maken van uw eigen terrasoverkapping? Of wilt u meer weten over hoe u uw eigen terrasoverkapping gemakkelijk zelf maakt? Lees dan eens onze klustip over het maken van een terrasoverkapping. Wilt u liever dat wij de terrasoverkapping voor u plaatsen? Kies dan voor onze montageservice. Wanneer u kiest voor onze montageservice nemen wij al het werk voor u uit handen en is uw terrasoverkapping binnen één dag geplaatst, ook in Sneek en omgeving. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe terrasoverkapping!

Vragen?

Heeft u vragen over de aanschaf van een terrasoverkapping, het bouwen van een terrasoverkapping of over de plaatsing en montage van een terrasoverkapping? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en voorzien u van persoonlijk advies op maat.


Terrasoverkapping Sneek | Terrasoverkappingen | janjp.nl