Terrasoverkapping Groningen

Janjp.nl is hét adres voor een terrasoverkapping in Groningen en omstreken. Wij hebben de verschillende varianten die u in ons assortiment kunt vinden op voorraad, waardoor we ze direct kunnen leveren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor alle bevestigingsmaterialen die u nodig heeft bij het bouwen van een terrasoverkapping. Zit de terrasoverkapping die u zoekt er niet tussen? Of bent u op zoek naar een terrasoverkapping met andere afmetingen? Neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren experts helpt u graag met het realiseren van uw perfecte terras.

Bouwt u liever uw eigen terrasoverkapping? Ook dat is mogelijk bij Janjp.nl door ons grote assortiment aan tuinhout en bevestigingsmiddelen. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons assortiment aan tuinpalen, waar u verschillende soorten hout met allerlei afmetingen kunt vinden. Daarnaast kunt u ook een prachtige vlonder onder uw terrasoverkapping bouwen met onze vlonderplanken. Ook kunt u bij ons terecht voor vele verschillende soorten tuinmeubelen, waaronder picknickbanken, complete loungesets, statafels en meer. Bent u al tevreden met uw terrasoverkapping en wilt u de rest van uw tuin onder handen nemen? Neem dan eens een kijkje bij onze tuinschermen of tuinhuisjes!

Terrasoverkappingen

Terrasoverkapping serre

 1.325,00 incl. btw
 2.596,49 4.000,18 incl. btw

Terrasoverkappingen

Terrasoverkapping Marokko

 1.596,00 3.192,00 incl. btw

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 4 x 3

Vanaf:  301,44 incl. btw

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 5 x 3

Vanaf:  333,53 incl. btw

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 6 x 3

Vanaf:  377,53 incl. btw

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 4 x 4

Vanaf:  368,35 incl. btw

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 5 x 4

Vanaf:  395,81 incl. btw

Montagehandleidingen

Kunt u wel wat hulp of inspiratie gebruiken? Bekijk dan eens onze montagehandleidingen en klustips. Of bekijk direct onze klustip voor het maken van een terrasoverkapping. Hiermee proberen we u een beetje op weg te helpen. Kunt u nog wat extra hulp gebruiken? Neem dan gerust contact op, dan helpen we u graag verder. Wilt u liever de gehele montage van uw terrasoverkapping aan ons over laten? Ook dat is mogelijk met onze montageservice.

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan terrasoverkappingen? Of kunt u wel wat advies of hulp gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van ervaren experts staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.