Terrasoverkapping Groningen

Janjp.nl is hét adres voor een terrasoverkapping in Groningen en omstreken. Wij hebben de verschillende varianten die u in ons assortiment kunt vinden op voorraad, waardoor we ze direct kunnen leveren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor alle bevestigingsmaterialen die u nodig heeft bij het bouwen van een terrasoverkapping. Zit de terrasoverkapping die u zoekt er niet tussen? Of bent u op zoek naar een terrasoverkapping met andere afmetingen? Neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren experts helpt u graag met het realiseren van uw perfecte terras.

Bouwt u liever uw eigen terrasoverkapping? Ook dat is mogelijk bij Janjp.nl door ons grote assortiment aan tuinhout en bevestigingsmiddelen. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons assortiment aan tuinpalen, waar u verschillende soorten hout met allerlei afmetingen kunt vinden. Daarnaast kunt u ook een prachtige vlonder onder uw terrasoverkapping bouwen met onze vlonderplanken. Ook kunt u bij ons terecht voor vele verschillende soorten tuinmeubelen, waaronder picknickbanken, complete loungesets, statafels en meer. Bent u al tevreden met uw terrasoverkapping en wilt u de rest van uw tuin onder handen nemen? Neem dan eens een kijkje bij onze tuinschermen of tuinhuisjes!

Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 4 x 3

Vanaf:  297,46 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 5 x 3

Vanaf:  331,46 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 6 x 3

Vanaf:  365,46 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 4 x 4

Vanaf:  339,96 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 5 x 4

Vanaf:  373,96 incl. btw
Actie

Lariks terrasoverkappingen

Terrasoverkapping larikshout 6 x 4

Vanaf:  407,96 incl. btw
 1.810,00 5.804,00 incl. btw
 2.395,00 5.083,00 incl. btw

Montagehandleidingen

Kunt u wel wat hulp of inspiratie gebruiken? Bekijk dan eens onze montagehandleidingen en klustips. Of bekijk direct onze klustip voor het maken van een terrasoverkapping. Hiermee proberen we u een beetje op weg te helpen. Kunt u nog wat extra hulp gebruiken? Neem dan gerust contact op, dan helpen we u graag verder. Wilt u liever de gehele montage van uw terrasoverkapping aan ons over laten? Ook dat is mogelijk met onze montageservice.

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan terrasoverkappingen? Of kunt u wel wat advies of hulp gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van ervaren experts staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.