Besparen op energie? – Ontvang nu subsidie voor uw dak- en gevelisolatie!

Sinds 15 september 2016 kunt u een subsidie aanvragen wanneer u energiebesparende maatregelen treft voor uw huis of gebouw waarvoor een vereniging van eigenaars is opgericht. Nu bespaart u met isolatie sowieso al veel kosten door een verminderd energieverbruik, maar met deze subsidie wordt het proces nog voordeliger! Daarnaast is een geïsoleerd gebouw ook veel milieuvriendelijker dan een ongeïsoleerd gebouw. Wilt u uw huis ook isoleren? Dan kan Janjp.nl u helpen bij uw dak- en gevelisolatie!

Voor wie is het interessant?

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor de nieuwe subsidieregeling voor isolatie? Wij hebben even onderzoek gedaan naar de voorwaarden en zijn erachter gekomen dat de nieuwe isolatiesubsidieregeling interessant is voor:

  • Mensen met een eigen huis of een gebouw waarvoor een vereniging van eigenaars is opgericht.
  • Mensen die hun huis duurzamer en milieuvriendelijker willen maken en flink op energiekosten willen besparen.
  • Mensen die bereid zijn minimaal twee maatregelen te treffen op het gebied van isolatie (in de categorieën: dak, vloer/bodem, gevel, spouwmuur, of hoogrendementsglas).

Voldoet u aan de voorwaarden? Gefeliciteerd, dan kunt u beginnen met uw subsidieaanvraag en met het isoleren van uw woning of gebouw! Als u inderdaad in aanmerking komt voor de subsidie zal de aanvankelijke investering in isolatie nu enorm meevallen en kunt u direct beginnen met het besparen op uw energiekosten. U kunt uw subsidieaanvraag indienen op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland.

Wat zijn de voorwaarden voor dak- en gevelisolatie?

Als u ervoor kiest om uw dak en/of gevel te isoleren en daarbij in aanmerking te komen voor de nieuwe subsidie zult u ook bij dit aspect aan enkele voorwaarden moeten voldoen. Zo moet de R-waarde van het isolatiemateriaal gelijk zijn aan of groter zijn dan 3,5. Daarnaast moet u rekening houden met een minimale hoeveelheid vierkante meters die vervangen moeten worden. U vindt hieronder een overzicht waarin we dit weergeven per type huis.

Wat kan Janjp.nl voor u betekenen?

Wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons terecht voor verschillende geïsoleerde dak- en gevelbeplating, alsmede voor alle zetwerk en toebehoren, zoals windveren, schroeven en veel meer. Met onze zaagservice kunnen we daarnaast alle platen voor u op maat zagen, zodat u direct aan de slag kunt. Ziet u de montage van de beplating niet zitten? Ook dan staan we voor u klaar met onze montageservice!

Met de subsidieregeling voor dak- en gevelisolatie kunt u repectievelijk € 20,- en € 30,- per m² besparen!

Met onze geïsoleerde dak- en gevelbeplating brengt u gemakkelijk en snel isolatie aan op uw woning. U hoeft geen aparte isolatie meer aan te brengen, en het monteren gaat vele malen sneller. Hierdoor, en door het feit dat een lichtere onderconstructie al volstaat bij dakbeplating, bent u al in meerdere opzichten veel voordeliger uit. Daarnaast is onze beplating zeer onderhoudsvriendelijk, omdat er geen mos- en algenvorming kan ontstaan en omdat vuil geen kans heeft om zich aan de platen te hechten. Ook zijn de platen vrijwel roestvrij en onbrandbaar! Voor dakbeplating geldt zelfs dat in sommige gevallen het oude dak kan blijven zitten en u de platen er overheen kunt leggen.

Voordelig in meerdere opzichten

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Roestvrij en onbrandbaar
  • Oude dak kan (soms) blijven zitten

Om in aanmerking te komen voor de subsidie heeft u beplating nodig met een isolatiewaarde gelijk aan of groter dan 3,5. Dit houdt in dat u beplating nodig heeft met een isolatiedikte van minimaal 80 mm. Deze kunt u bij ons in de webshop en in sommige gevallen op aanvraag bestellen. Neem dus gerust contact met ons op!

Opties beplating - Janjp.nl

Vragen?

Heeft u vragen over de nieuwe subsidieregeling? Lees dan hier meer informatie. Wilt u de subsidie direct aanvragen? Dat kan door hier te klikken. Of neem contact met ons op.