Subsidie dak- en gevelisolatie

Besparen op energie? – Ontvang nu subsidie voor uw dak- en gevelisolatie!

Sinds 15 september 2016 kan je een subsidie aanvragen wanneer je energiebesparende maatregelen treft voor jouw huis of gebouw waarvoor een vereniging van eigenaars is opgericht. Nu bespaar je met isolatie sowieso al veel kosten door een verminderd energieverbruik, maar met deze subsidie wordt het proces nog voordeliger! Daarnaast is een geïsoleerd gebouw ook veel milieuvriendelijker dan een ongeïsoleerd gebouw. Wil je jouw huis ook isoleren? Dan kan Janjp.nl jou helpen bij jouw dak- en gevelisolatie!

 

Voor wie is het interessant?

Ben je benieuwd of jij in aanmerking komt voor de nieuwe subsidieregeling voor isolatie? Wij hebben even onderzoek gedaan naar de voorwaarden en zijn erachter gekomen dat de nieuwe isolatiesubsidieregeling interessant is voor:

  • Mensen die hun huis duurzamer en milieuvriendelijker willen maken en flink op energiekosten willen besparen.
  • Mensen die bereid zijn minimaal twee maatregelen te treffen op het gebied van isolatie (in de categorieën: dak, vloer/bodem, gevel, spouwmuur, of hoogrendementsglas).
  • Mensen met een eigen huis of een gebouw waarvoor een vereniging van eigenaars is opgericht.

Voldoe je aan de voorwaarden? Gefeliciteerd, dan kan je beginnen met jouw subsidieaanvraag en met het isoleren van jouw woning of gebouw! Als je inderdaad in aanmerking komt voor de subsidie zal de aanvankelijke investering in isolatie nu enorm meevallen en kan je direct beginnen met het besparen op jouw energiekosten. Je kan jouw subsidieaanvraag indienen op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland.

 

Wat zijn de voorwaarden voor dak- en gevelisolatie?

Als je ervoor kiest om jouw dak en/of gevel te isoleren en daarbij in aanmerking te komen voor de nieuwe subsidie, zal je ook bij dit aspect aan enkele voorwaarden moeten voldoen. Zo moet de R-waarde van het isolatiemateriaal gelijk zijn aan of groter zijn dan 3,5. Daarnaast moet je rekening houden met een minimale hoeveelheid vierkante meters die vervangen moeten worden. Je vindt hieronder een overzicht waarin we dit weergeven per type huis.

Wat kan Janjp.nl voor jou betekenen?

Wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kan bij ons terecht voor verschillende geïsoleerde dak- en gevelbeplating, alsmede voor alle zetwerk en toebehoren, zoals windveren, schroeven en veel meer. Met onze zaagservice kunnen we daarnaast alle platen voor je op maat zagen, zodat je direct aan de slag kan. Zie je de montage van de beplating niet zitten? Ook dan staan we voor jou klaar met onze montageservice!

Met de subsidieregeling voor dak- en gevelisolatie kan je repectievelijk € 20,- en € 30,- per m² besparen!

Met onze geïsoleerde dak- en gevelbeplating breng je gemakkelijk en snel isolatie aan op jouw woning. Je hoeft geen aparte isolatie meer aan te brengen, en het monteren gaat vele malen sneller. Hierdoor, en door het feit dat een lichtere onderconstructie al volstaat bij dakbeplating, ben je al in meerdere opzichten veel voordeliger uit. Daarnaast is onze beplating zeer onderhoudsvriendelijk, omdat er geen mos- en algenvorming kan ontstaan en omdat vuil geen kans heeft om zich aan de platen te hechten. Ook zijn de platen vrijwel roestvrij en onbrandbaar! Voor dakbeplating geldt zelfs dat in sommige gevallen het oude dak kan blijven zitten en je de platen er overheen kan leggen.

 

Voordelig in meerdere opzichten

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Roestvrij en onbrandbaar
  • Oude dak kan (soms) blijven zitten

Om in aanmerking te komen voor de subsidie heb je beplating nodig met een isolatiewaarde gelijk aan of groter dan 3,5. Dit houdt in dat je beplating nodig hebt met een isolatiedikte van minimaal 80 mm. Deze kan je bij ons in de webshop en in sommige gevallen op aanvraag bestellen. Neem dus gerust contact met ons op!

Opties beplating - Janjp.nl

Vragen?

Heb je vragen over de nieuwe subsidieregeling? Lees dan hier meer informatie. Wil je de subsidie direct aanvragen? Dat kan door hier te klikken. Of neem contact met ons op.

Contact opnemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.