Stalen beplating

Voor projecten omtrent constructie, renovatie of onderhoud van stalen daken en gevels bent u bij Janjp.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk verschillende soorten stalen beplating, zoals damwandplaten, dakpanplaten, sandwichpanelen en meer voor de laagste prijzen van Nederland. Kiezen voor de beplating van Janjp.nl is kiezen voor de beste technische afwerking voor de laagste prijs.

Bekijk hier ons assortiment

Wandbeplating en dakbeplating

In ons assortiment kunt u zowel wandbeplating als dakbeplating vinden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zowel ongeïsoleerde als geïsoleerde stalen beplating. Zo vindt u bij Janjp.nl alles wat u nodig heeft om uw loods, stal, bedrijfshal, schuur of andere constructie volledig te bedekken met sterke platen. We hebben ook verschillende soorten dakgoten met alle toebehoren in ons assortiment.

Voordelen stalen beplating

Het gebruik van stalen beplating brengt meerdere voordelen met zich mee. In vergelijking met het gebruik van dakpannen is het namelijk al een heel stuk voordeliger, zowel in aanschaf als in de montage. Daarnaast kunt u kiezen voor een ingebouwde isolatie, wat heel veel werk kan schelen. Ook is een stalen beplating uitzonderlijk stevig en onderhoudsvriendelijk.

Voordelen op een rij

Dakpanprofielplaten

Als u het uiterlijk van dakpannen wilt hebben voor uw constructie kunt u ook kiezen voor onze dakpanprofielplaten. Deze platen zijn al van kleine afstand niet meer te onderscheiden van reguliere dakpannen en is daarbij veel voordeliger. Daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen de ongeïsoleerde of de geïsoleerde varianten.

-10%
 37,28 93,19 incl. btw
-10%
 39,48 98,70 incl. btw
-10%
 39,48 98,70 incl. btw
-10%
 37,28 93,19 incl. btw
-10%
 37,28 93,19 incl. btw

Stalen beplating op maat

Het op maat zagen van beplating is een uitdagende klus die ongewenste schade op kan leveren wanneer het niet goed uitgevoerd wordt. Hierom raden wij u aan om gebruik te maken van een knabbelschaar of een metaalzaag met fijne tanden. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor onze zaagservice. Wij kunnen dan de beplating perfect voor u op maat zagen, zodat u direct aan het werk kan met de montage.

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan stalen beplating? Of heeft u advies nodig over welke beplating u het beste kunt gebruiken voor uw constructie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van ervaren experts staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder op weg te helpen.

Contact