• Bezorging door heel NL

 • Gratis verzending vanaf € 350,-*

 • Alles voor de échte klusser

 • Gemiddelde beoordeling: 8.6!

Sandwichpanelen zijn duurzame bouwmaterialen die veel gebruikt worden voor woningen, hallen, bedrijfspanden en stallen. Sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in twee typen: sandwichpanelen dak en sandwichpanelen wand. Onze sandwichpanelen bestaan uit een metalen buiten- en binnenplaat, met daartussen een isolerende laag. De isolerende schuimlaag is bepalend voor de luchtdichtheid, isolatiewaarde, geluidsdichtheid en brandwerendheid van het paneel. Dankzij deze opbouw zijn de sandwichpanelen erg licht van gewicht en zeer goed warme- en geluidsisolerend. De panelen zijn te bestellen in diverse kleuren en elke gewenste afmeting. Met onze zaagservice zagen wij de sandwichpanelen voor u perfect op maat. Bestel direct online uw gewenste sandwichpanelen.

SANDWICHPANELEN VAN JANJP

VOOR DAK EN WAND

Wat zijn sandwichpanelen?

Een sandwichpaneel is een bouwmateriaal dat bestaat uit een metalen binnenplaat en een buitenplaat waartussen zich een laag van isolatiemateriaal bevindt. De isolatiedikte van de geïsoleerde beplating is afhankelijk van de gewenste RC-waarde. De sandwichpanelen wand van Janjp.nl hebben doorgaans een isolatiedikte van 40, 60, 80 en 100mm (120 en 140mm op aanvraag) en de sandwichpanelen dak zijn verkrijgbaar met isolatiediktes van 30 en 40mm. De samenstelling van onze sandwichpanelen maken deze bouwmaterialen zeer geschikt als afdekking voor loodsen, schuren en bedrijfshallen.

Bekijk al onze sandwichpanelen
Sandwichpaneel-graniet-03

Sandwichpanelen dak

De sandwichpanelen dak zijn te bestellen in lengtes vanaf 2,60m en isolatiediktes van 30 en 40mm. U kunt hierbij kiezen uit de volgende kleuren: antraciet, grijsbruin en roodbruin. De sandwichpanelen dak zijn uiterst geschikt om te gebruiken als dakbeplating voor zowel nieuwbouw als voor de renovatie van bestaande daken van functionele gebouwen zoals loodsen, schuren, stallen, bedrijfshallen en vele andere constructies. De hoge stevigheid maakt deze panelen eindeloos toepasbaar. Daarnaast zorgen de hoge isolatiewaarde en hun geringe gewicht ervoor dat de panelen gemakkelijk te plaatsen zijn. Voor de toepassing van onze sandwichpanelen dak volstaat een lichte onderstructuur, waardoor u in meerdere aspecten voordeliger uit bent. Staat uw maat sandwichpaneel er niet tussen en zou u graag sandwichpanelen op maat ontvangen? Geen probleem, met de zaagservice van Janjp.nl is alles mogelijk.

Sandwichpanelen wand

De sandwichpanelen wand van Janjp.nl bestaan uit twee hoogwaardige kwaliteit metalen platen met een dikke isolatielaag ertussen. Omdat de binnen- en buitenplaat van de panelen niet met elkaar in verbinding staat, wordt het ontstaan van koudebruggen voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de panelen uitstekende isolatiewaarden hebben, waardoor ze zeer geschikt zijn voor een scheidingswand of gevel. De panelen worden voornamelijk toegepast bij nieuwbouw of bij de renovatie van bedrijfshallen, loodsen, schuren en andere constructies. De sandwichpanelen worden geleverd vanaf 3,00m tot een maximale lengte van 8,00m. Staat de gewenste lengtemaat er niet tussen? Onze zaagservice zorgt ervoor dat u uw paneel perfect in de gewenste maat gezaagd krijgt.

Sandwichpanelen-wit-04

Wat zijn de voordelen van sandwichpanelen

Wat zijn de voordelen van dak sandwichpanelen?

 • Gemakkelijk en snel te plaatsen
 • Kwaliteitsstaal
 • Perfecte coating
 • Lange levensduur
 • Geringe onderhoudskosten
 • Zeer goed bestand tegen vorst, hitte, hagel en storm
 • Zo goed als roestvrij (bij directe reparatie van beschadigingen) en onbrandbaar

Wat zijn de voordelen van wand sandwichpanelen?

 • Gemakkelijk en snel te plaatsen
 • Geringe onderhoudskosten
 • Kwaliteitsstaal
 • Perfecte coating
 • Lange levensduur
 • Zeer goed bestand tegen vorst, hitte, hagel en storm
 • Zo goed als roestvrij (bij directe reparatie van beschadigingen) en onbrandbaar

Waar kun je sandwichpanelen voor gebruiken?

Sandwichpanelen kunnen zowel voor nieuwbouw als voor de renovatie van bestaande daken en wanden van functionele gebouwen als bedrijfshallen, loodsen, schuren, stallen, kantoren, woonhuizen en vele andere constructies.

Kunnen sandwichpanelen op maat gezaagd worden?

Ja, bij Janjp.nl kunt u uw sandwichpanelen op de gewenste maat laten zagen. Geef aan ons door in welke afmetingen u de panelen wenst te ontvangen en wij zagen vervolgens het sandwichpaneel perfect voor u op maat. Wij doen dit met uiterste zorg zodat u geen problemen heeft bij het plaatsen van de panelen.

Janjp.nl zaagservice

Vraag naar de mogelijkheden van sandwichpanelen voor uw project!

Contact opnemen

Hoe gaat het met de levering en verzending bij Janjp.nl?

Online bestellingen vanaf een bepaald bedrag worden gratis bij u thuisbezorgd. Wanneer u zich in de winkelmand bevindt, worden de verzendkosten automatisch berekend na invoering van uw postcode. Na plaatsing van uw bestelling nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken over de leverdatum en -tijd. Voor meer informatie over het bezorgen en afhalen verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Kan ik meer informatie over sandwichpanelen krijgen?

Uiteraard is het mogelijk om meer informatie over onze sandwichpanelen te krijgen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van onze sandwichpanelen voor uw specifieke toepassing.

Direct een offerte aanvragen