Sandwichpanelen Twente

Janjp.nl is dé leverancier van sandwichpanelen in Twente en omstreken. In ons assortiment vindt u zowel sandwichpanelen voor het dak als voor de gevel en omdat we ze altijd op voorraad hebben, kunnen we u een snelle levering bieden! Kijk snel bij de producten hieronder voor meer informatie.

 315,20 915,59 incl. btw
Plaatbreedte 1,02m vanaf 40mm dikte
 195,60 293,40 incl. btw
-10%
Plaatbreedte 1,05m
 96,06 225,39 incl. btw
Plaatbreedte 1,02m vanaf 40mm dikte

Sandwichpanelen wand

Sandwichpanelen 40 mm wand wit A

 175,89 263,85 incl. btw
-10%
Plaatbreedte 1,05m vanaf 40mm dikte

Sandwichpanelen dak

Sandwichpanelen dak 40 mm

 139,46 319,41 incl. btw

Perfect op maat gezaagd

Onze sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, maar het kan heel goed zo zijn dat u een andere lengte nodig heeft. Daarom kunnen wij de platen perfect voor u op maat zagen. Zo weet u ten eerste zeker dat dit op een professionele en nauwkeurige manier gebeurt en kunt u ten tweede direct aan de slag met de montage. Lees meer over onze zaagservice.

Alles wat u nodig heeft op één plek!

Naast sandwichpanelen vindt u in ons assortiment alles wat u nodig heeft om uw dak en gevel te bouwen of renoveren. Zo hebben we dakpanplaten, damwandplaten, dakgoten, geïsoleerde platen, onduroof, tuinschermendakpanelen en wandpanelen, maar ook alle benodigde toebehoren en zetwerk.

Montagehandleidingen en klustips

Heeft u wat begeleiding nodig bij het monteren van de sandwichpanelen? Kijk dan ook eens bij onze montagehandleidingen en klustips. Hier vertellen we u stap voor stap hoe u bijvoorbeeld dakpanplaten kunt monteren. Maar hier vindt u natuurlijk ook wat tips voor sandwichpanelen.

Vragen?

Heeft u vragen over onze sandwichpanelen? Of wilt u graag wat advies inwinnen over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder. Bent u benieuwd naar de bezorgkosten voor Twente? Klik dan hier.

Sandwichpanelen Twente – Janjp.nl