Locatie JanJP

Wil jij onze producten in het echt komen bekijken? Of ben je meer een ‘offline’ shopper dan een ‘online’ shopper? Dan ben je natuurlijk altijd welkom om onze vestiging in Emmer-Compascuum te bezoeken! Wanneer je onze bedrijfsnaam of ons adres intypt in jouw telefoon of andere routeplanner, heb je al gauw een routebeschrijving te pakken. Is dit niet voor jou beschikbaar? Dan hebben wij hieronder de meest voorkomende routes algemeen beschreven.

Adres
  • Rademakerstraat 17
  • Emmer-Compascuum
  • 7881 JX Nederland

Vanuit Groningen

Verlaat Groningen via de A7 richting Hoogezand. Volg deze weg tot je de afslag N33 richting Assen kunt nemen. Neem de afslag richting de Provincialeweg en de N366. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden richting de N366 en voeg in op de Provincialeweg/de N366. Neem op de rotonde de derde afslag naar de Roswinkelerstraat, de N379. Sla rechtsaf naar de Akkerweg. Sla linksaf naar de Oude Schuttingkanaal Oostzijde.

Sla linksaf om op de Schuttingslaan te blijven. Sla daarna rechtsaf naar de Runde Noordzijde. Sla linksaf richting de Kijlweg. Sla rechtsaf bij de 1e dwarsstraat richting de Kijlweg. Sla linksaf naar de Kijlweg. Sla vervolgens rechtsaf naar de Rademakerstraat. Wij verwelkomen jou graag op nummer 17!

Vanuit Zwolle

Verlaat Zwolle via de A28 richting Meppel en Hoogeveen. Volg deze weg tot knooppunt Holsloot en volg hier de borden om de N34 richting Emmen en Groningen te volgen. Neem hierna de afslag Emmen-Zuid richting Emmen-Zuid en de U66 en voeg in op de rondweg.

Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Emmerweg. Volg deze weg naar de Kanaal A Noordzijde en de Kanaal A Zuidzijde. Sla rechtsaf bij de Verlengde Scholtenskanaal Westzijde. Sla hier linksaf naar de Verlengde Scholtenskanaal Oostzijde. Sla rechtsaf de Rademakerstraat in. Jan JP staat voor jou klaar op nummer 17!