Picknicktafel kopen

picknicktafel

De mooiste picknicktafel kopen bij Janjp.nl!

Bij Janjp.nl kan je de mooiste picknicktafel kopen voor jouw tuin. Hiermee maak je jouw tuin helemaal af. In de zomer kan je de picknicktafel mooi in de zon op het gras neerzetten, en in de winter staat de picknicktafel ook heel mooi onder de overkapping. Zo heb je altijd een leuke plek om aan te zitten, spelletjes op te doen of gezellig wat aan te drinken op warme zomeravonden. Door de natuurlijke uitstraling van de picknicktafel versterk je het natuurlijke gevoel van jouw tuin of erf. Door onze verschillende uitvoeringen, zoals picknicktafels met losse of inklapbare banken en ronde of vierkante picknicktafels, gemaakt van verschillende houtsoorten (zoals hardhout of vuren) kan je bij Janjp.nl altijd een picknicktafel kopen die bij je past. Neem snel een kijkje in ons assortiment om de perfecte picknicktafel te kopen!

Picknicktafel kopen - Janjp.nl

Waarom Janjp.nl?

De missie van Janjp.nl is om jou zo tevreden mogelijk te maken aangaande de inrichting jouw woonerf. Of het nu gaat om jouw dak en gevel, carports, of jouw tuin en terras: wij staan voor jou klaar met professioneel advies en jarenlange ervaring. Wij leveren een uitgebreide garantie van 10 jaar op al onze producten (mits de onderhoudshandelingen correct zijn uitgevoerd). Janjp.nl stelt jouw wensen voorop en we streven ernaar deze wensen op de best mogelijke manier uit te voeren. We geven jou graag advies over welke picknicktafel het beste bij jouw inrichting past, dus neem gerust contact met ons op!

 

Neem contact op!

Staat de picknicktafel die je graag wilt er niet tussen? Heb je advies nodig over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of via de telefoon. Dan helpen wij jou graag verder door al jouw vragen te beantwoorden, zodat je zo snel mogelijk een prachtige picknicktafel aan jouw erf kan toevoegen!

Contact opnemen

Kinderpicknicktafels

Kinderpicknicktafel

 74,95 incl. btw
 539,95 incl. btw
 678,95 incl. btw
 404,95 incl. btw
 547,89 incl. btw
 560,95 incl. btw
 460,95 incl. btw
 398,95 incl. btw