Sandwichpanelen wand

//Sandwichpanelen wand
Sandwichpanelen wand

Sandwichpanelen wand

Onze sandwichpanelen staan bekend om hun opbouw. Ze bestaan namelijk uit twee stalen platen met hiertussen een dikke laag isolerend materiaal. Dit maakt onze sandwichpanelen uitermate geschikt voor de gevel of als scheidingswand.

Zetwerk en toebehoren

Door gebruik te maken van onze montagehandleidingen hopen wij van Janjp.nl dat iedere klusser zelfstandig nieuwe dakpanplaten kan leggen. Mochten er na het lezen van deze montagehandleidingen nog onduidelijkheden bestaan, dan staan wij van Janjp.nl altijd voor u klaar. Het is ook mogelijk om onze montageservice in te schakelen als het niet lukt of als u de klus liever aan een professioneel team overlaat.

Bij bepaalde toepassingen is het noodzakelijk een onderdak te plaatsen. Als onderdak kunnen wij u onze anti-condensfolie aanbevelen die alle damp van binnen uit doorlaat, maar volledig waterdicht is zodat de condens die zich vormt aan de onderzijde van de plaat afgevoerd kan worden tot in de goot.

Wij leveren de sandwichpanelen tot een lengte van 8 meter en bieden de mogelijkheid om de platen precies op maat te zagen. Wij bezorgen door geheel Nederland en België. Naast sandwichpanelen kunt u ook alle toebehoren en zetwerk in ons assortiment vinden. Klik voor de productspecificaties van de verschillende soorten sandwichpanelen op de productpagina’s.

Cookies instellen

Wijzig hier uw cookie instellingen

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen