Sandwichpanelen dak

//Sandwichpanelen dak
Sandwichpanelen dak

Sandwichpanelen dak

Onze sandwichpanelen staan bekend om hun unieke opbouw. Ze bestaan namelijk uit twee stalen platen met hiertussen een dikke laag isolerend materiaal. Dit maakt de platen ideaal als dakbekleding  van bijvoorbeeld loodsen, schuren, stallen en bedrijfshallen.

 • Aanbieding!
  Sandwichpaneel-graniet-01

  Ecopanelen dak 30 mm grijsbruin

  € 24,95 € 22,95 per m² incl. btw
  Opties selecteren Details
 • Aanbieding!
  Sandwichpaneel-graniet-01 Sandwichpaneel-graniet-03

  Ecopanelen dak 30 mm antraciet

  € 24,95 € 22,95 per m² incl. btw
  Opties selecteren Details
 • Sandwichpaneel-terracotta-03

  Sandwichpanelen dak 40 mm + roodbruin

  € 26,95 per m² incl. btw
  Opties selecteren Details
 • Sandwichpaneel-graniet-02

  Sandwichpanelen dak 40 mm + antraciet

  € 26,95 per m² incl. btw
  Opties selecteren Details

Zetwerk en toebehoren - sandwichpanelen dak

Door gebruik te maken van onze montagehandleidingen hopen wij van Janjp.nl dat iedere klusser zelfstandig nieuwe dakpanplaten kan leggen. Mochten er na het lezen van deze montagehandleidingen nog onduidelijkheden bestaan, dan staan wij van Janjp.nl altijd voor u klaar. Het is ook mogelijk om onze montageservice in te schakelen als het niet lukt of als u de klus liever aan een professioneel team overlaat.

De dakpanplaten kunnen tijdelijk buiten opgeslagen worden (max. één maand). Bij voorkeur worden de platen afgedekt, mits er voldoende ventilatie is tussen de platen. De platen dienen om de meter ondersteund te worden.

Bij bepaalde toepassingen is het noodzakelijk een onderdak te plaatsen. Als onderdak kunnen wij u onze anti-condensfolie aanbevelen die alle damp van binnen uit doorlaat, maar volledig waterdicht is zodat de condens die zich vormt aan de onderzijde van de plaat afgevoerd kan worden tot in de goot.

Wij leveren de sandwichpanelen tot een lengte van 8 meter en bieden de mogelijkheid om de platen precies op maat te zagen. Wij bezorgen door geheel Nederland en België. Naast sandwichpanelen kunt u ook alle toebehoren en zetwerk in ons assortiment vinden. Klik voor de productspecificaties van de verschillende soorten sandwichpanelen op de productpagina’s.