Polycarbonaatplaten

//Polycarbonaatplaten
Polycarbonaatplaten

Polycarbonaatplaten

Polycarbonaatplaten hebben vele gebruiksdoeleinden. Polycarbonaat heeft als eigenschap dat het een stevig, hard en helder transparant materiaal is. Ook is polycarbonaat bestand tegen hoge temperaturen. De sterke eigenschappen van polycarbonaat maken onze platen uitermate geschikt om te gebruiken als lichtdoorlatende platen voor bijvoorbeeld een overkapping, carportveranda of ander project.

Toebehoren

Hier vindt u alle toebehoren voor polycarbonaatplaten, zoals tape, platendragers, en afsluitprofielen. Zo kunt u uw project tot in de puntjes afwerken. Bent u naar iets op zoek en kunt het niet vinden? Of heeft u vragen over polycarbonaatplaten en toebehoren? Neem dan contact met ons op; onze experts helpen u graag verder.

Zetwerk en toebehoren

Door gebruik te maken van onze montagehandleidingen hopen wij van Janjp.nl dat iedere klusser zelfstandig nieuwe dakpanplaten kan leggen. Mochten er na het lezen van deze montagehandleidingen nog onduidelijkheden bestaan, dan staan wij van Janjp.nl altijd voor u klaar. Het is ook mogelijk om onze montageservice in te schakelen als het niet lukt of als u de klus liever aan een professioneel team overlaat.

De dakpanplaten kunnen tijdelijk buiten opgeslagen worden (max. één maand). Bij voorkeur worden de platen afgedekt, mits er voldoende ventilatie is tussen de platen. De platen dienen om de meter ondersteund te worden.

Bij bepaalde toepassingen is het noodzakelijk een onderdak te plaatsen. Als onderdak kunnen wij u onze anti-condensfolie aanbevelen die alle damp van binnen uit doorlaat, maar volledig waterdicht is zodat de condens die zich vormt aan de onderzijde van de plaat afgevoerd kan worden tot in de goot.

Cookies instellen

Wijzig hier uw cookie instellingen

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen