Onduroof

Onduroof

Onduroof

Onze onduroof platen zijn golfplaten met een dik stuk isolatiemateriaal eronder. Ze zijn ideaal voor daken van schuren, loodsen en overige ruimtes voor zowel de bestaande bouw als nieuwbouw. In ons artikel vindt u informatie over de voordelen van dakpanplaten.

Zetwerk en toebehoren

Door gebruik te maken van onze montagehandleidingen hopen wij van Janjp.nl dat iedere klusser zelfstandig nieuwe dakpanplaten kan leggen. Mochten er na het lezen van deze montagehandleidingen nog onduidelijkheden bestaan, dan staan wij van Janjp.nl altijd voor u klaar. Het is ook mogelijk om onze montageservice in te schakelen als het niet lukt of als u de klus liever aan een professioneel team overlaat.

De dakpanplaten kunnen tijdelijk buiten opgeslagen worden (max. één maand). Bij voorkeur worden de platen afgedekt, mits er voldoende ventilatie is tussen de platen. De platen dienen om de meter ondersteund te worden.

Bij bepaalde toepassingen is het noodzakelijk een onderdak te plaatsen. Als onderdak kunnen wij u onze anti-condensfolie aanbevelen die alle damp van binnen uit doorlaat, maar volledig waterdicht is zodat de condens die zich vormt aan de onderzijde van de plaat afgevoerd kan worden tot in de goot.

Ze worden geleverd in lengtes van 4 en 5 meter en wij bieden de mogelijkheid om de platen precies op maat te zagen. Voor uw gemak bezorgen wij in heel Nederland en België. Naast onduroof platen kunt u ook alle toebehoren en zetwerk in ons assortiment vinden. Klik voor de productspecificaties van de verschillende soorten damwandplaten op de productpagina’s.

Cookies instellen

Wijzig hier uw cookie instellingen

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen