Janjp.nl is een webshop met een zeer breed assortiment aan onder andere beplatingsmaterialen, carports, terrasoverkappingen en alles voor uw erf of tuin die direct in uw winkelwagen te plaatsen zijn. Daarnaast biedt Janjp ook montagehandleidingen, klustips en de beste productkeuzes.

De gehele website en online marketing wordt beheerd door RAM Online marketing.

Ga naar de website
M&S Solutions ontwikkeld webshops zoals janjp

De makers

Deze website/webshop is ontworpen door en in het beheer van RAM Online Marketing. Zij zorgen ervoor dat het design er constant verzorgd en professioneel uitziet, dat al onze nieuwe producten toegevoegd worden zodat onze webshop altijd up-to-date is en blijft, en dat er interessante artikelen geschreven worden die onze bezoekers graag lezen.

M&S Solutions online marketing

Online marketing

Daarnaast bedenkt en beheert RAM onze online marketingcampagnes. Zo zorgen zij er met campagnes op de gebieden van SEO en SEA voor dat Janjp.nl een grotere naamsbekendheid krijgt en online veel beter gevonden wordt, waardoor wij meer bezoekers én meer conversies behalen. Daarnaast verzorgen ze ook nog onze social media aanwezigheid en bedenken ze hier interessante acties voor.