Janjp.nl zaagservice

Ontvang uw benodigde platen, panelen, windveren en nokstukken direct op maat met de zaagservice van Janjp.nl! Voor een kleine meerprijs van € 5,00 per plaat/stuk zorgen wij ervoor dat al uw platen, windveren en nokstukken tot op de millimeter nauwkeurig worden gezaagd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het veroorzaken van eventuele beschadigingen en kunt u direct aan de slag met de montage van uw nieuwe panelen.

Let op!

  • Wij zagen uw beplating alléén in de lengte en niet in de breedte.
  • Producten die volgens de voorkeur van de klant op maat zijn gemaakt hoeven niet retour geaccepteerd te worden.
  • Hout wordt niet door ons op maat gezaagd.

Hoe werkt het?

Hoe werkt de zaagservice van Janjp.nl? Heel gemakkelijk. U hoeft alleen maar de onderstaande stappen te volgen:

  1. Zoek uw gewenste platen, panelen, nokstukken of windveren op in de webshop.
  2. Selecteer de eerstvolgende standaardlengte. Heeft u uw panelen bijvoorbeeld nodig in een lengte van 2,25 m? Selecteer dan de eerstvolgende standaardlengte (bv. 2,35 m).
  3. Vul vervolgens bij het invoerveld ‘Op maat gezaagd?’ uw gewenste lengte in. Vul niets in als u gewoon een standaardlengte wilt bestellen.
  4. Voeg het product toe aan uw winkelwagen!

Zorg en nauwkeurigheid voor beplating

Het op maat zagen van deze platen is een klus die veel zorg vereist. Wanneer dit niet met de juiste gereedschappen en met de juiste nauwkeurigheid wordt uitgevoerd, kan de coating beschadigd raken, wat weer kan leiden tot roestvorming. En dat wilt u natuurlijk voorkomen. Als u de platen en panelen toch zelf op maat gaat zagen, zorg er dan voor dat u dit met een knabbelschaar of een metaalzaag met fijne tanden doet.