Nieuw in het assortiment: Gereedschappen!

Gereedschap

Het assortiment van Janjp.nl is uitgebreid! Vanaf nu kan je ook bij ons terecht voor allerlei soorten gereedschappen, zodat je nu al jouw projecten van begin tot eind kunt bedenken en bouwen met Janjp.nl. Zo vind je in ons nieuwe assortiment onder andere verschillende hamers, sleutels en zagen, maar bijvoorbeeld ook meetapparatuur en beschermingsmiddelen. Neem dus snel een kijkje!

assortiment boren
Boren
lijm en afwerking
Lijm en afwerking
Alle gereedschappen - Janjp.nl
Alle gereedschappen

Klustips

Zijn jouw handen aan het jeuken om iets moois te bouwen, maar heb je even geen inspiratie? Of weet je precies wat je wil bouwen, maar weet je niet goed hoe het moet? Neem dan eens een kijkje bij onze klustips. Hierin leggen we per project en stap voor stap uit hoe je een bepaald bouwwerk, zoals een haardhoutopslag, een steigerhouten bank, een carport of een schutting, kan maken. Daarnaast vind je hier ook montagehandleidingen en productkeuzes, waarmee we jou meer informatie willen geven.

Steigerhouten loungebank

Montage- en/of zaagservice

Zie je het toch niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Bij Janjp.nl begrijpen we dat helemaal. Daarom kan je ook kiezen voor onze montageservice. Wij zorgen er dan voor dat jouw project perfect afgewerkt wordt, zodat je er verder geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast kunnen wij jouw dak- en wandbeplating om maat zagen, zodat ook dit op een professionele wijze afgewerkt wordt.

plaat op maat zagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.