Het assortiment van Janjp.nl is uitgebreid! Vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor allerlei soorten gereedschappen, zodat u nu al uw projecten van begin tot eind kunt bedenken en bouwen met Janjp.nl. Zo vindt u in ons nieuwe assortiment onder andere verschillende hamers, sleutels en zagen, maar bijvoorbeeld ook meetapparatuur en beschermingsmiddelen. Neem dus snel een kijkje!

assortiment boren
Boren
lijm en afwerking
Lijm en afwerking
Alle gereedschappen - Janjp.nl
Alle gereedschappen

Klustips

Zijn uw handen aan het jeuken om iets moois te bouwen maar heeft u even geen inspiratie? Of weet u precies wat u wilt bouwen, maar weet u niet goed hoe het moet? Neem dan eens een kijkje bij onze klustips. Hierin leggen we per project en stap voor stap uit hoe u een bepaald bouwwerk, zoals een haardhoutopslag, een steigerhouten bank, een carport of een schutting, kunt maken. Daarnaast vindt u hier ook montagehandleidingen en productkeuzes, waarmee we u meer informatie willen geven.

Zaagservice - Janjp.nl

Montage- en/of zaagservice

Ziet u het toch niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Bij Janjp.nl begrijpen we dat helemaal. Daarom kunt u ook kiezen voor onze montageservice. Wij zorgen er dan voor dat uw project perfect afgewerkt wordt, zodat u zich er verder geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast kunnen wij uw dak- en wandbeplating om maat zagen, zodat ook dit op een professionele wijze afgewerkt wordt.

Zaagservice - Janjp.nl