Lariks hout

/Lariks hout
Lariks hout

Lariks hout

Lariks hout is een van de beste opties voor elk houtproject dat u uit wilt voeren. Door haar duurzaamheid, sterkte en watervastheid is Lariks hout geschikt voor allerlei constructies in de tuin en buiten het huis. Bekijk hieronder al onze producten aan Lariks hout, of klik in het linkermenu op de kopjes ‘Lariks planken’, ‘Lariks palen’ en ‘Lariks balken’ om de producten per categorie te sorteren.

Met prijzen vanaf € 1,80 per meter zijn wij de goedkoopste van Nederland!

Het assortiment Lariks hout van Janjp.nl

Ons Lariks hout, Kwaliteit O/S – IV Lariks, is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame naaldhout soorten. Deze houtsoort staat bekend om haar duurzaamheid, haar sterkte en om het feit dat ze watervast is. Hierdoor is ons Lariks hout uitermate geschikt voor constructies en bouwwerken in de tuin en buiten het huis.

Naast deze drie efficiënte eigenschappen heeft Lariks hout ook nog eens een warme uitstraling en is ze mooi van structuur. Haar donkerrood/bruine kleur zorgt voor een ongeëvenaarde warmte en atmosfeer en steekt prachtig af tegen zowel het groen van gras en beplanting als tegen de kleuren van de meeste steensoorten en tegels. Onze assortiment Larikshoutproducten bestaat uit palen, (potdeksel)planken, balken en ijsselrabat. Daarnaast hebben we voor de echte natuurlijke uitstraling ook schaaldelen van Lariks hout in ons assortiment.

Tips en/of inspiratie nodig?

Kunt u wel wat tips gebruiken aangaande het gebruik van Lariks hout? Of wilt u graag beginnen aan een nieuw houtproject, maar heeft u nog niet helemaal bepaald wat dit moet worden? Neem dan ook eens een kijkje bij onze klustips. Hier bespreken we verschillende bouwwerken en leggen we u stap voor stap uit hoe u deze kunt bouwen. Zo leggen we u bijvoorbeeld precies uit hoe u een terrasoverkapping kunt bouwen, of hoe u zelf een picknicktafel in elkaar zet. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!

Cookies instellen

Wijzig hier uw cookie instellingen

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen