Lariks hout Den Haag

Janjp.nl is dé leverancier van lariks hout in Den Haag en omstreken. Wij hebben al ons lariks hout op voorraad in de vormen van palen, (potdeksel)planken, balken en ijsselrabat. Daarnaast hebben we voor de echte natuurlijke uitstraling ook schaaldelen van lariks hout in ons assortiment. Kijk in het overzicht hieronder voor al onze Lariks houtproducten, of klik op de kopjes ‘Lariks planken’, ‘Lariks palen’, of ‘Lariks balken’ in het menu hiernaast voor een gesorteerd overzicht.

Met prijzen vanaf € 1,85 per meter zijn wij de goedkoopste van Nederland!

De eigenschappen van Lariks hout

Ons Lariks hout, Kwaliteit O/S – IV Lariks, is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame naaldhout soorten. Deze houtsoort staat bekend om haar duurzaamheid, haar sterkte en om het feit dat ze watervast is. Naast deze drie efficiënte eigenschappen heeft lariks hout ook nog eens een warme uitstraling en is ze mooi van structuur. Haar donkerrood/bruine kleur zorgt voor een ongeëvenaarde warmte en atmosfeer en steekt prachtig af tegen zowel het groen van gras en beplanting als tegen de kleuren van de meeste steensoorten en tegels.

Vragen?

Heeft u vragen over ons lariks hout en de verschillende eigenschappen? Of over ons overige assortiment aan tuinhout? Heeft u advies nodig over wat het beste is voor uw situatie? Heeft u hulp nodig bij de montage van uw project? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op via ons contactformulier of via de telefoon. Met ons professionele team en onze jarenlange ervaring staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Bouwen met de hulp van Janjp.nl!

Heeft u wat hulp nodig bij het realiseren van uw houtprojecten? Janjp.nl staat voor u klaar! Bij onze klustips vindt u namelijk handige handleidingen en inspiratietips voor het bouwen van bijvoorbeeld een picknicktafel, een terrasoverkapping of een carport. Toch liever kant-en-klare producten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hier vindt u terrasoverkappingen en carports, maar daarnaast ook tuinschermen en tuinmeubelen.

Janjp.nl | Bouwmaterialen webshop | Lariks hout Den Haag | Tuin & Terras