Contactgegevens

Telefoonnummer

Vast: 0591 – 35 28 70
Mobiel: 06 – 54754077
Fax: 0591 – 35 77 49

Adres

Rademakerstraat 17
Emmer-Compascuum
7881 JX Nederland

Specificaties

IBAN: NL93 INGB 0009 4363 49
BTW-nummer: NL825648257B01
KvK-nummer: 68454112

E-mail

info@janjp.nl

Contact opnemen
Openingstijden

Ma t/m vrij: 8:00 – 17:30
Zaterdag: 8:00 – 16:00

Op zaterdag zijn we telefonisch niet bereikbaar. De winkel is wel gewoon geopend!

Services

Montageservice

Wilt u graag een carport, tuinhuis of schutting bestellen? En heeft u geen tijd of verstand van een dergelijke klus? Dan kunt u het overlaten aan een vakman via de Janjp montageservice. Vraag hier onder een offerte aan voor uw klus!

Lees meer
Op maat laten zagen

Bij Janjp hebben wij de mogelijkheid om voor een kleine meerprijs uw panelen, platen, windveren en nokstukken op maat te zagen. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat uw producten tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd worden.

Lees meer

Bezorgen en afhalen

Hier vindt u alle informatie over het bezorgen en afhalen van onze producten, zoals onze bezorgdagen en onze openingstijden. Het is mogelijk om uw bestelling online te plaatsen en deze op onze locatie af te komen halen. Het afhaaladres is Rademakerstraat 17 te Emmer-Compascuum. Het is tevens mogelijk om uw producten hier op maat te laten zagen.

Lees meer

Onze voordelen

Waarom moet u kiezen voor JanJP? Bij Janjp.nl doen we er alles aan om u, de klant, zo tevreden mogelijk te maken. Daarom stellen we in alles uw wensen voorop, om zo samen de perfecte constructie te realiseren. Heeft u vragen? Of misschien behoefte aan professioneel advies? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs op onze locatie in Emmer-Compascuum!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hier vind u de meest gestelde vragen die binnenkomen bij Jan J.P. Handelsonderneming. Staat uw vraag er niet tussen? Neemt u gerust contact met ons op.

Lees meer

Klachten

Hebt u een klacht over een product, een online bestelling of onze dienstverlening? Laat het ons weten. We doen ons best uw klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Lees meer

Routebeschrijving

We hebben natuurlijk ook een ‘offline’ winkel. Hier kunt u langskomen om te kijken naar ons assortiment, of om uw bestelde materialen op te halen.

Lees meer

Klantenbeoordelingen

Bekijk hier onze klantenbeoordelingen en feedback die wij van onze consumenten krijgen. Laat ons ook weten wat u van ons bedrijf vindt!

Tips en handleidingen

Klustips

Hier leggen wij stap voor stap uit hoe u verschillende constructies, zoals bijvoorbeeld een carport, een terrasoverkapping of een haardhoutopslag, kunt bouwen. Het zijn dus tips voor de echte doe-het-zelver!

Lees meer
Montagehandleidingen

Hier vindt u al onze montagehandleidingen. Hiermee leggen we u uit hoe u bepaalde producten het beste kunt hanteren en monteren, zodat u zeker weet dat u de kwaliteit behaalt die u voor ogen heeft.

Lees meer

Overige informatie