Contactgegevens

Telefoonnummer

Vast: 0591 – 35 28 70
Mobiel: 06 – 54754077

Info over levering Veelgestelde vragen
Adres

Rademakerstraat 17
Emmer-Compascuum
7881 JX Nederland

Specificaties

IBAN: NL93 INGB 0009 4363 49
BTW-nummer: NL825648257B01
KvK-nummer: 68454112

E-mail

info@janjp.nl

Contact opnemen
Openingstijden
Maandag 8:00 tot 17:00
Dinsdag 8:00 tot 17:00
Woensdag 8:00 tot 17:00
Donderdag 8:00 tot 17:00
Vrijdag 8:00 tot 17:00*
Zaterdag 8:00 tot 12.00
Zondag GESLOTEN

* Afhalen kan op vrijdagen tot 16:30.

Bijzondere openingstijden
Vrijdag 2 september Gesloten
Zaterdag 3 september Gesloten

Services

Montageservice

Wil jij graag een carport, tuinhuis of schutting bouwen? En heb je geen tijd of verstand van een dergelijke klus? Dan kun je het overlaten aan een vakman via de Janjp.nl montageservice. Vraag hier onder een offerte aan voor jouw klus!

Lees meer
Op maat laten zagen

Bij Janjp hebben wij de mogelijkheid om voor een kleine meerprijs jouw panelen, platen, windveren en nokstukken op maat te zagen. Wij helpen je graag en zorgen ervoor dat jouw producten tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd worden.

Lees meer

Bezorgen en afhalen

Hier vind je alle informatie over het bezorgen en afhalen van onze producten, zoals onze bezorgdagen en onze openingstijden. Het is mogelijk om jouw bestelling online te plaatsen en deze op onze locatie af te komen halen. Het afhaaladres is Rademakerstraat 17 te Emmer-Compascuum. Het is tevens mogelijk om jouw producten hier op maat te laten zagen.

Lees meer

Onze voordelen

Waarom moet jij kiezen voor Janjp.nl? Bij Janjp.nl doen we er alles aan om jou, de klant, zo tevreden mogelijk te maken. Daarom stellen we in alles jouw wensen voorop, om zo samen de perfecte constructie te realiseren. Heb je vragen? Of misschien behoefte aan professioneel advies? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs op onze locatie in Emmer-Compascuum!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen die binnenkomen bij Janjp.nl. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer

Klachten

Heb je een klacht over een product, een online bestelling of onze dienstverlening? Laat het ons weten. We doen ons best jouw klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Lees meer

Routebeschrijving

We hebben natuurlijk ook een ‘offline’ winkel. Hier kun je langskomen om te kijken naar ons assortiment, of om jouw bestelde materialen op te halen.

Lees meer

Klantenbeoordelingen

Bekijk hier onze klantenbeoordelingen en feedback die wij van onze consumenten krijgen. Laat ons ook weten wat jij van ons bedrijf vindt!

Tips en handleidingen

Klustips

Hier leggen wij stap voor stap uit hoe jij verschillende constructies, zoals bijvoorbeeld een carport, een terrasoverkapping of een haardhoutopslag, kunt bouwen. Het zijn dus tips voor de echte doe-het-zelver!

Lees meer
Montagehandleidingen

Hier vind je al onze montagehandleidingen. Hiermee leggen we jou uit hoe je bepaalde producten het beste kunt hanteren en monteren, zodat je zeker weet dat je de kwaliteit behaalt die jij voor ogen hebt.

Lees meer

Overige informatie