Klachtenafhandeling

Heb jij een klacht over een product, een online bestelling of onze dienstverlening?

Wij doen altijd ons best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn en om jou alleen producten van de beste kwaliteit te leveren, maar het kan door onverhoopte omstandigheden voorkomen dat je hier een klacht over hebt. Is dit inderdaad het geval? Laat het ons dan weten. Dan zullen wij altijd ons best doen om jouw klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Heb jij een klacht over een product?

Heb jij een klacht over een of meerdere van onze producten? Zorg er dan voor dat je de kassabon of (bij een online bestelling) de factuur bij de hand hebt. Gaat het om een product dat je al hebt verwerkt of dat je niet mee kunt nemen naar onze locatie? Vul dan ons contactformulier in.

Bij de afhandeling van klachten volgen wij de wet. Informatie over jouw rechten als consument vind je op ConsuWijzer.nl. Op deze website van de overheid lees je ook wat jij kunt doen als je niet tevreden bent over een aankoop.

Heb jij een klacht over onze dienstverlening?

Heb jij een klacht over onze dienstverlening of over een van onze services? Meld jouw klacht dan via het contactformulier of mail rechtstreeks naar info@janjp.nl. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen via 0591 – 35 28 70.

Klachten doorgevenNiet tevreden over de afhandeling van jouw klacht?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@janjp.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retourneren Algemene voorwaarden