Isolerende platen – Janjp.nl

Wanneer u bezig bent met het plannen van een project moet u met veel elementen rekening houden. Een van die elementen gaat over de soorten materialen die u in uw project gaat verwerken. Bouwt u bijvoorbeeld een loods, een hal, een stal, een bedrijfshal over een soortgelijke constructie, dan staat u voor een keuze aangaande de soort wand- en dakbedekking u wilt gebruiken. Nu kunt u kiezen voor standaard beplating, maar een veel interessantere keuze zijn isolerende platen. Isolerende platen kunnen u namelijk veel voordeel bieden.

isolerende platen isolerende platen sandwichpanelen]

Sandwichpanelen dak

€ 24,95 per m²!

isolerende platen onduroof

Onduroof

€ 25,95 per m²!

isolerende platen sandwichpanelen wand

Sandwichpanelen wand

€ 19,95 per m²!

Geïsoleerde dakpanprofielplaten

€ 41,45 per m²!

Isolerende platen zorgen voor voordeel op meerdere vlakken. Zo bieden ze een goede bescherming tegen de natuurelementen, zoals neerslag, hitte en vorst, waardoor u een stabiele atmosfeer kunt creëren in uw constructie. Dit zorgt er vervolgens niet alleen voor dat uw producten, machines en andere objecten die zich in uw constructie gaan bevinden veilig en droog staan, maar ook dat ze niet onderhevig zijn aan vocht of hevige temperatuurverschillen. Hierdoor kunt u veel schade voorkomen.

Voordeel door preventie

Daarnaast kunt u door het gebruik van isolerende platen nog meer voordeel behalen. Een goed geïsoleerde constructie kan namelijk goed de juiste temperatuur vasthouden. Hiermee voorkomt u onnodig hoge gas- en energierekeningen ten gevolge van warmteverlies. Dubbel voordeel dus! Onze isolerende platen zijn daarnaast te gebruiken voor zowel wand- als dakbedekkingen, wat een stuk makkelijker werkt.

  • Voorkomen schade aan uw producten en/of machines
  • Voorkomen onnodig hoge rekeningen ten gevolge van warmteverlies
  • zijn te gebruiken voor zowel wand- als dakbedekking
geïsoleerde dakpanplaten montagehandleiding

Jan JP

Janjp helpt u bij het realiseren van uw project! In onze webshop vindt u alle materialen die u nodig heeft om uw constructie te bouwen en op onze website kunt u allerlei handleidingen en klustips vinden die u verder op weg kunnen helpen. Wij stellen uw wensen altijd voorop en kunnen u bijvoorbeeld advies geven over welke isolerende platen u het beste kunt gebruiken. Daarnaast kunt u de platen door ons op maat laten zagen, zodat u de platen in de perfecte afmetingen kunt bestellen.

Lees hier ons artikel “Alles over Dakplaten”:

alles over dakplaten - isolerende platen

Vragen?

Kunt u de isolerende platen die u zoekt niet vinden in onze webshop? Of heeft u wellicht advies nodig over welke platen u het beste kunt gebruiken voor uw project? Of heeft u misschien hulp nodig bij het monteren van de wand- en/of dakbedekking? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag bij het realiseren van uw project.