Handige tips

Met onze handige tips laat jij de doe-het-zelver in jou volledig vrij! Of je nu behoefte hebt aan een beetje meer informatie over onze producten, of op zoek bent naar complete montagehandleidingen of klustips: met onze handige tips helpen wij je verder op weg. Bekijk hieronder het overzicht en navigeer direct verder naar de tips die jij zoekt en klus met Janjp.nl!

In onze klustips leggen we jou stap voor stap uit hoe jij verschillende constructies bouwt. Van picknicktafel tot carport en van bank tot vlonder!


Alle klustips bekijken

Lees onze montagehandleidingen om alles te weten te komen over het monteren van bijvoorbeeld dakpanplaten, polycarbonaatplaten en dakgoten.


Alle montagehandleidingen bekijken

Hier beantwoorden we een aantal prangende vragen en geven we een paar handige tips over onder andere reiniging en onderhoud.


Alle handige tips bekijken

Hier vind je het laatste nieuws dat met onze producten te maken heeft én de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.


Alle nieuws bekijken

Sommige producten behoeven wat extra uitleg. En die extra uitleg kun je hier vinden. Lees meer over bijvoorbeeld wat een dakpanprofielplaat precies is.


Alle uitleg over producten bekijken

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in een leuke werkomgeving? Kijk dan eens bij onze vacatures en wie weet kun jij ons team komen versterken!


Alle vacatures bekijken