Categorie archieven: Handige tips

Handige tips voor uw buitenprojecten

Hoeveel dakpanprofielplaten heb ik nodig voor mijn nieuwe dak? Hoe maak ik mijn terrasoverkapping het beste schoon? Welke soorten hout kan ik het beste gebruiken voor mijn tuinproject? Hoe maak ik mijn dakgoten winterproof? De antwoorden op deze en andere vragen vind je bij onze handige tips! Bekijk ze hieronder allemaal en neem gerust contact met ons op als je er vragen over hebt!

< Terug naar het overzicht

Voor- en nadelen van composiet vlonderplanken

compositie vlonderplanken

Composiet vlonderplanken zijn de afgelopen jaren mateloos populair. We verkopen ze zoveel, dat er wel geen nadelen lijken te zijn aan composiet vlonderplanken: mensen focussen voornamelijk op de voordelen die dit innovatieve materiaal met zich meebrengt. De voordelen zijn er zeker, maar soms wegen de nadelen van composiet vlonderplanken daar niet tegenop. Wij zetten de voor- en nadelen van composiet vlonderplanken overzichtelijk voor je op een rij, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken! Past een composiet vlonderplank bij jouw project, of moet je toch op zoek naar een andere oplossing?

Welke erfafscheiding kies jij voor je voortuin?

erfafscheiding voortuin

Je voortuin is het visitekaartje van je huis. Je bepaalt ermee welke aanblik je huis van buitenaf heeft, en de erfafscheiding in je voortuin maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Welke materialen en welk uiterlijk je dus kiest voor de erfafscheiding in je voortuin bepaalt voor een groot gedeelte welke eerste indruk anderen van jouw huis krijgen. Welke uitstraling jouw huis heeft. Belangrijk dus om hier goed over na te denken! Als het over erfafscheiding gaat, zijn er bovendien verschillende regels waar je rekening mee moet houden. Welke opties heb je voor de erfafscheiding in jouw voortuin, en aan welke regels moet je je houden? Wij zochten het voor je uit!

Onderhoud van uw carport

carport

Carport onderhoud Onze carports zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten (lariks, geïmpregneerd grenen en eiken) en bieden een goede bescherming voor jouw auto. Maar niet alleen jouw auto heeft bescherming nodig; ook jouw carports zelf heeft bescherming en onderhoud nodig. In dit bericht lees je hoe je het beste een larikshouten, geïmpregneerd grenenhouten of een eikenhouten […]

Onderhouden van tuinmeubelen

tuinmeubelen

Onderhoud van tuinmeubelen Zoals elk product dat buiten staat, hebben tuinmeubelen ook zijn zorg en onderhoud nodig. Dit is hard nodig als je jouw tuinmeubelen in een goede staat wil houden en ervoor wil zorgen dat het jarenlang meegaat. Het met zorg onderhouden van tuinmeubelen geldt voor elk materiaalsoort: zacht hout, hard hout, Wicker of […]