Goedkope dakplaten

Een cruciaal onderdeel van elke ruimte is de dakbedekking. Jouw overkapping, schuur of welke ruimte dan ook, moet goed beschermd zijn tegen verschillende natuurelementen. Denk bijvoorbeeld aan neerslag, hitte en vorst.

Je wilt uiteraard niet teveel betalen. Hier bieden onze goedkope dakplaten de perfecte uitkomst. In ons uitgebreide assortiment aan verschillende soorten goedkope dakplaten vind je altijd een product dat bij jouw ruimte en visie past. Niet alleen voordelig, maar ook eenvoudig te monteren.

Bekijk onze dakplaten

Verschillende dakplaten

In ons brede aanbod vind je altijd de goedkope dakplaten waar jij naar op zoek bent. Denk bijvoorbeeld aan dakpanplaten, gemakkelijk te leggen, maar mét authentieke dakpan look! Of polycarbonaatplaten, een dakbeplating die niet ten koste gaat van je lichtinval.

Dakpanplaten

Dakpanplaten zijn dakplaten met het uiterlijk van échte dakpannen. Het voordeel is dat je met deze goedkope dakplaten in één keer een groot oppervlak bedekt. De platen zijn van hoogwaardig staal gemaakt waardoor ze lang meegaan én vergeleken met echte dakpannen lekker licht. Gemakkelijk te plaatsen en monteren dus.

Bekijk onze dakpanplaten
Damwandplaat mat zwart

Damwandplaten

Damwandplaten zijn voorzien van een trapezium profiel. Dit is een vierhoekig profiel met een lange en korte kant. Oorspronkelijk wordt dit gebruikt voor, hoe kan het ook anders, damwanden. Tegenwoordig zijn ze ook erg populair als goedkope dakplaten of gevelbekleding. Het geeft een mooi strak resultaat.

Bekijk onze damwandplaten
Polycarbonaat-05

Polycarbonaatplaten

Wil je een lichtdoorlatend dak plaatsen? Bijvoorbeeld bij een afdak of veranda tegen je huis aan? Dan kies je voor polycarbonaatplaten. Met deze goedkope dakplaten zorg je ervoor dat jij of je bezittingen droog blijven, maar toch van een lichte en zonnige ruimte kunt genieten.

Bekijk onze polycarbonaatplaten

Polycarbonaatplaten met profiel

Wist je dat je ook dakpanplaten én damwandplaten van polycarbonaat in onze webshop kunt bestellen? Zo profiteer je van de klassieke profielen van deze dakplaten, het gemak van het lichte gewicht en de lichtdoorlatendheid.

Goedkope dakplaten met isolatie

Zoek je dakpanprofielplaten voor een ruimte die uiteindelijk geïsoleerd moet zijn? Kies dan voor geïsoleerde dakpanprofielplaten, dan ben je in één keer klaar. Deze eenvoudig te monteren én goedkope dakplaten zien er net als onze andere dakpanprofielplaten op een afstand uit als klassieke dakpannen.

Bekijk onze geïsoleerde dakpanprofielplaten

Sandwichpanelen

Onze sandwichpanelen bestaan als het ware uit een sandwich van twee metalen platen met isolatiemateriaal ertussen. Ook deze platen zorgen ervoor dat je eenvoudig een geïsoleerd dak monteert. De look van deze sandwichpanelen komt in de buurt van damwandplaten.

Bekijk onze geïsoleerde sandwichpanelen

Subsidie dak- en gevelisolatie

Je zou het misschien niet zeggen, maar soms kun je met geïsoleerde dakplaten zelfs goedkoper uit zijn dan met niet-geïsoleerde, op zichzelf goedkope dakplaten. Ten eerste kan het je energie besparen, omdat je kou buiten en warmte binnen houdt.

Lees meer over subsidie dak- en gevelisolatie

Ten tweede kom je misschien in aanmerking voor subsidie. Heb je een eigen huis of een gebouw waarvoor een vereniging van eigenaars is opgericht? En ben je bereid naast het isoleren van je dak nog een maatregel te treffen? Dan is de kans groot dat jij aanspraak kunt maken op deze subsidie.

Dakplaten monteren

Heb je geschikte goedkope dakplaten gevonden in onze webshop? Dan bestel je ze eenvoudig online en worden deze bij je thuis afgeleverd. Het monteren kan beginnen! Met behulp van onze montagehandleiding is dit voor jou een fluitje van een cent. Wist je dat je de dakplaten zelfs door ons op maat kunt laten zagen?

Bekijk onze montagehandleiding Lees meer over op maat zagen

Toebehoren

Naast de dakplaten zelf kun je ook bij ons terecht voor alle benodigde toebehoren en zetwerk. Zo vind je in ons assortiment:

  • Verschillende nokken
  • Windveren
  • Vulstroken
  • De nodige schroeven (zowel voor geïsoleerde als niet-geïsoleerde platen)
  • Anti-condensfolie
Bekijk alle toebehoren voor dakbeplating
-10%
€16,50 per meter

Beplating toebehoren

Gezette nok voor dakplaten

 20,63 41,25 incl. btw
-10%

Beplating toebehoren

Ronde nok eindkapjes dakplaten

 14,25 incl. btw
-10%
Vanaf € 13,20 per meter

Beplating toebehoren

Windveren voor dakplaten

 24,75 66,00 incl. btw

Beplating toebehoren

Vulstroken dakplaten

 3,95 incl. btw

Beplating toebehoren

Schroeven dakplaten

 0,20 incl. btw

Montageservice

Laat je om welke reden dan ook liever door ons de dakplaten monteren? Ook dat is geen probleem. We komen vaak genoeg mensen tegen die hun tijd bijvoorbeeld liever in andere klussen steken. In dat geval maak je gebruik van onze montageservice.

Lees meer over onze montageservice
montage dakplaten door janjp

Over Janjp.nl

Bij Janjp.nl doen we er alles aan om je zo tevreden mogelijk te maken over de inrichting en opbouw van jouw woonerf. Jouw wensen staan voorop! Vervolgens houden we ons altijd aan de wettelijke bouweisen. Zo adviseren we jou graag over welke goedkope dakplaten het beste bij jouw constructie passen.

Neem contact op

Staan de dakplaten waar jij naar op zoek bent niet in onze webshop? Heb je advies nodig over de mogelijkheden? Of heb je misschien hulp nodig bij het monteren van de dakplaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via de telefoon. Dan helpen wij jou graag verder door je vragen te beantwoorden. Zo kun je zo snel en zo goed mogelijk jouw te overdekken ruimtes voorzien van goedkope dakplaten!

Neem contact op