Gevel isoleren

Alles over gevel isoleren

Een gevel isoleren is geen klus die je dagelijks uitvoert, toch wordt het veel gedaan. Hierbij kan je denken aan het isoleren van huizen, schuren, loodsen, stallen en bedrijfshallen. De gevel van een gebouw kan eigenlijk niet zonder (goede) isolatie. Het plaatsen van isolatiemateriaal moet nauwkeurig gebeuren voor een uitstekende werking. Voor het isoleren van het gevel zijn diverse mogelijkheden. Hierom behandelen we op deze pagina de: damwandprofielplaten en de wand sandwichpanelen. We gaan bovendien in op de voordelen van een goede gevelisolatie..

Voordelen van goede gevelisolatie

  • Besparing op uw energierekening
  • Een energiezuinig huis is gemakkelijker te verkopen
  • Meer wooncomfort
  • Minder last van geluidshinder
  • Geen condensvorming dus geen schimmels

Waarom gevel isoleren?

Naast de vraag hoe je jouw gevel moet isoleren, ben je wellicht ook benieuwd waarom. Het op de juiste wijze isoleren van jouw gevel zorgt voor veel comfort. Het belangrijkste voordeel hierbij is dat je bespaart op de energiekosten. Warmte heeft niet alleen als eigenschap op te stijgen, maar blijft bij een goede isolatie ook in de muur zitten. Als de muren van een pand niet goed geïsoleerd zijn, zal de warmte verloren gaan via de muren het pand. Vervolgens zal je extra moeten gaan stoken om de aangename temperatuur in de ruimte te behouden. Dit betekent een hogere rekening van de energiekosten, omdat de warmte jouw woning of andere ruimte verlaat. Gevelisolatie zorgt voor een besparing van energie en dus geld.

Als je de gevel van uw woning of ander gebouw op de juiste wijze isoleert, zorg je ervoor dat de warmte beter blijft hangen. Dit zorgt ervoor dat je in de herfst en winter minder energie verbruikt, maar toch geniet van een aangename temperatuur. Een goede isolatie zorgt dus niet alleen voor een lekkere temperatuur in jouw woning, maar ook voor een besparing op de energiekosten.

Beste gevelisolatie van Janjp.nl

Om de gevel van een gebouw te isoleren, heb je verschillende mogelijkheden. Hieronder bespreken we de belangrijkste mogelijkheid voor wandisolatie die wij aanbieden. Bij Janjp.nl adviseren we jou graag welke optie het beste werkt voor jouw wand of gevel. In ons assortiment vind je in de vorm van sandwichpanelen de perfecte gevelisolatie.

Sandwichpanelen wand

Vanwege de unieke opbouw van de sandwichpanelen van Janjp.nl, wordt gezorgd voor de juiste isolatie van jouw huis en andere panden. De panelen die wij leveren zijn opgebouwd uit twee metalen platen met daartussen een dikke laag isolerend materiaal. We maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen voor de beste werking. De panelen die wij aanbieden worden gebruikt voor onder meer loodsen, schuren stallen en woningen.

Voordeel van deze panelen is dat ze licht van gewicht zijn. Hierdoor zijn ze gemakkelijk en snel op hun plaats te zetten. Door bij de sandwichpanelen gebruik te maken van kwaliteitsstaal en de juiste coating, hebben deze isolerende panelen geringe onderhoudskosten. Bovendien hebben ze door de hoge kwaliteit en de bewerking een lange levensduur. Hierdoor geniet je jarenlang van een goede isolatie van jouw dak. Dit zorgt ervoor dat de sandwichpanelen ideaal zijn als isolerende gevelbekleding voor diverse doeleinden.

Sandwichpanelen -

Gevelisolatie op maat

Heb je de platen op maat nodig, maar durf je het niet aan de platen zelf op maat te maken? Bij Janjp.nl is het mogelijk de isolatiematerialen op maat gezaagd geleverd te krijgen. Dit voor slechts € 2,50 per plaat. Wij zagen de producten voor jou perfect op maat zodat je direct aan de slag kan gaan met de montage. Voer hiervoor de gewenste afmetingen in op de productpagina.

 315,20 915,59 incl. btw
Plaatbreedte 1,02m vanaf 40mm dikte
 195,60 293,40 incl. btw
-10%
Plaatbreedte 1,05m
 96,06 225,39 incl. btw
Plaatbreedte 1,02m vanaf 40mm dikte

Sandwichpanelen wand

Sandwichpanelen 40 mm wand wit A

 175,89 263,85 incl. btw
-10%
Plaatbreedte 1,05m vanaf 40mm dikte

Sandwichpanelen dak

Sandwichpanelen dak 40 mm

 139,46 319,41 incl. btw

Meer weten

Wil je jouw gevel isoleren, maar graag eerst meer weten omtrent het isoleren van een gevel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakmensen helpen jou graag verder.

Contact