Gevel isoleren

Gevel isoleren

Een gevel isoleren is geen klus die u dagelijks uitvoert, toch wordt het veel gedaan. Hierbij kunt u denken aan het isoleren van huizen, schuren, loodsen, stallen en bedrijfshallen. De gevel van een gebouw kan eigenlijk niet zonder (goede) isolatie. Het plaatsen van isolatiemateriaal moet nauwkeurig gebeuren voor een uitstekende werking. Voor het isoleren van het gevel zijn diverse mogelijkheden. Hierom behandelen we op deze pagina de: damwandprofielplaten en de wand sandwichpanelen. We gaan bovendien in op de voordelen van een goede gevelisolatie..

Voordelen van goede gevelisolatie

  • Besparing op uw energierekening
  • Een energiezuinig huis is gemakkelijker te verkopen
  • Meer wooncomfort
  • Minder last van geluidshinder
  • Geen condensvorming dus geen schimmels

Waarom gevel isoleren?

Naast de vraag hoe u uw gevel moet isoleren, bent u wellicht ook benieuwd waarom. Het op de juiste wijze isoleren van uw gevel zorgt voor veel comfort. Het belangrijkste voordeel hierbij is dat u bespaart op de energiekosten. Warmte heeft niet alleen als eigenschap op te stijgen, maar blijft bij een goede isolatie ook in de muur zitten. Als de muren van een pand niet goed geïsoleerd zijn, zal de warmte verloren gaan via de muren het pand. Vervolgens zult u extra moeten gaan stoken om de aangename temperatuur in de ruimte te behouden. Dit betekent een hogere rekening van de energiekosten, omdat de warmte uw woning of andere ruimte verlaat. Gevelisolatie zorgt voor een besparing van energie en dus geld.

Als u de gevel van uw woning of ander gebouw op de juiste wijze isoleert, zorgt u ervoor dat de warmte beter blijft hangen. Dit zorgt ervoor dat u in de herfst en winter minder energie verbruikt, maar toch geniet van een aangename temperatuur. Een goede isolatie zorgt dus niet alleen voor een lekkere temperatuur in uw woning, maar ook voor een besparing op de energiekosten.

Beste gevelisolatie van Janjp.nl

Om de gevel van een gebouw te isoleren, heeft u verschillende mogelijkheden. Hieronder bespreken we de belangrijkste mogelijkheid voor wandisolatie die wij aanbieden. Bij Janjp.nl adviseren we u graag welke optie het beste werkt voor uw wand of gevel. In ons assortiment vindt u in de vorm van sandwichpanelen de perfecte gevelisolatie.

Sandwichpanelen wand

Vanwege de unieke opbouw van de sandwichpanelen van Janjp.nl, wordt gezorgd voor de juiste isolatie van uw huis en andere panden. De panelen die wij leveren zijn opgebouwd uit twee metalen platen met daartussen een dikke laag isolerend materiaal. We maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen voor de beste werking. De panelen die wij aanbieden worden gebruikt voor onder meer loodsen, schuren stallen en woningen.

Voordeel van deze panelen is dat ze licht van gewicht zijn. Hierdoor zijn ze gemakkelijk en snel op hun plaats te zetten. Door bij de sandwichpanelen gebruik te maken van kwaliteitsstaal en de juiste coating, hebben deze isolerende panelen geringe onderhoudskosten. Bovendien hebben ze door de hoge kwaliteit en de bewerking een lange levensduur. Hierdoor geniet u jarenlang van een goede isolatie van uw dak. Dit zorgt ervoor dat de sandwichpanelen ideaal zijn als isolerende gevelbekleding voor diverse doeleinden.

Sandwichpanelen -

Gevelisolatie op maat

Heeft u de platen op maat nodig, maar durft u het niet aan de platen zelf op maar te maken? Bij Janjp.nl is het mogelijk de isolatiematerialen op maat gezaagd geleverd te krijgen. Dit voor slechts € 2,50 per plaat. Wij zagen de producten voor u perfect op maat zodat u direct aan de slag kunt met de montage. Voer hiervoor de gewenste afmetingen in op de productpagina.

-10%
Vanaf:  108,58 97,72 incl. btw
-10%
Vanaf:  117,64 105,88 incl. btw
-10%
 117,80 106,02 incl. btw
-10%
Vanaf:  88,61 79,75 incl. btw
-10%
Vanaf:  136,64 122,48 incl. btw
-10%
Vanaf:  78,71 70,84 incl. btw
-10%

Sandwichpanelen wand

Sandwichpanelen 40 mm wand groen

 168,13  151,32 incl. btw
-10%
Vanaf:  108,32 97,49 incl. btw

Meer weten

Wilt u uw gevel isoleren, maar graag eerst meer weten omtrent het isoleren van een gevel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Contact