Geïsoleerde platen Drenthe

Janjp.nl is dé leverancier van geïsoleerde platen in Drenthe en omstreken! In ons ruime assortiment vindt u zowel dak- als wandpanelen met isolatiediktes van 30 mm tot wel 100 mm. Grotere diktes zijn op aanvraag beschikbaar. Zo weet u zeker dat u in ons aanbod de juiste geïsoleerde platen kunt vinden voor uw situatie!

Bent u op zoek naar een stijlvolle en voordelige manier om het dak van uw huis te vervangen? Bekijk dan onze geïsoleerde dakpanprofielplaten met een isolatiedikte van 40 mm (60 en 80 mm op aanvraag beschikbaar). Deze platen hebben het uiterlijk van dakpannen, maar zijn veel gemakkelijker te plaatsen én ze zijn direct geïsoleerd!

-10%
Plaatbreedte 1,20m vanaf 40mm dikte
 206,21 489,25 incl. btw
-10%
Plaatbreedte 1,20m vanaf 40mm dikte
 211,69 502,25 incl. btw

Gaat u toch liever voor geïsoleerde damwandprofielplaten? Bekijk dan onze sandwichpanelen. Deze geïsoleerde platen zijn verkrijgbaar als dak- en wandpanelen in verschillende diktes, zodat u een perfect geïsoleerde loods, schuur, hal of andere ruimte kunt bouwen.

Toebehoren en zetwerk

Naast de geïsoleerde platen zelf kunt u in ons assortiment ook alle toebehoren en zetwerk vinden, zoals windveren, schroeven, nokstukken en meer. Zo kunt u uw complete dak en gevel vernieuwen met het assortiment van Janjp.nl.

Montagehandleidingen

Denkt u wel wat hulp te kunnen gebruiken bij de montage van uw geïsoleerde platen? Kijk dan ook eens bij onze klustips en montagehandleidingen. Laat u liever de gehele montage aan ons over? Dat kan ook! Vraag dan een offerte aan via ons offerteformulier.

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan geïsoleerde platen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier verder! U kunt ons aanspreken in de chat, een bericht achterlaten op de website, of telefonisch bereiken via 0591 – 35 28 70. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen om ons assortiment te komen bekijken!

Geïsoleerde platen Drenthe – Janjp.nl