Geïsoleerde dakbedekking

dak

Geïsoleerde dakbedekking van Janjp.nl!

Het is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een constructie: een goede, geïsoleerde dakbedekking. Een stevige dakbedekking zorgt er namelijk niet alleen voor dat je zelf veilig in jouw constructie rond kan lopen, maar ook voor de veiligheid van de materialen en andere producten die je opslaat in jouw schuur, stal, loods, hal of andere constructie. Daarnaast zorgt een geïsoleerde dakpanplaten voor een goede bescherming tegen de verschillende natuurelementen, zoals neerslag, hitte en vorst. Hiermee voorkom je ten eerste schade aan jouw materialen en ten tweede ga je hiermee onnodig hoge rekeningen als gevolg van warmteverlies tegen.

Goed geïsoleerde dakplaten kunnen je dus veel geld besparen! Maar je wil voor de aanschaf en aanbreng hiervan natuurlijk niet teveel betalen, of onnodig zwaar werk verrichten met moeilijk te monteren geïsoleerde dakbedekking. Waar je de geïsoleerde dakplaten of sandwichpanelen ook voor gebruikt, in ons assortiment  vind je de geïsoleerde dakbedekking die bij jou past. We bieden verschillende mogelijkheden aan geïsoleerde dakbedekking. In ons uitgebreide assortiment aan dakbedekkingen vind je altijd een product dat bij jouw situatie en visie past. Zo heb je de keuze tussen geïsoleerde dakpanplaten en sandwichpanelen.

Waarom geïsoleerde dakplaten en sandwichpanelen?

  • Goede isolatie
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Licht

De geïsoleerde dakplaten uit ons assortiment zijn zo mooi geprofileerd dat ze al op kleine afstand niet meer van losse dakpannen te onderscheiden zijn. Hierdoor creëer je met onze geïsoleerde dakplaten een stijlvolle dakbedekking. Daarnaast hebben onze sandwichpanelen door hun specifieke opbouw een uitstekende isolatiewaarde. Neem dus gerust eens een kijkje in ons assortiment. Of neem contact met ons op, dan helpen we jou met het vinden van de perfecte geïsoleerde dakbedekking!

 315,20 915,59 incl. btw
Plaatbreedte 1,02m vanaf 40mm dikte
 195,60 293,40 incl. btw
-10%
Plaatbreedte 1,05m
 96,06 225,39 incl. btw
Plaatbreedte 1,02m vanaf 40mm dikte

Sandwichpanelen wand

Sandwichpanelen 40 mm wand wit A

 175,89 263,85 incl. btw
-10%
Plaatbreedte 1,05m vanaf 40mm dikte

Sandwichpanelen dak

Sandwichpanelen dak 40 mm

 139,46 319,41 incl. btw

Geïsoleerde dakplaten 

Geïsoleerde dakpanplaten zijn enkel- of dubbelwandige panelen met aan de binnenzijde isolatiemateriaal. De geïsoleerde dakpanplaten van Janjp.nl bestaan uit twee lagen. Waar de onderste laag bestaat uit isolatiemateriaal is de bovenste laag een plaat met dakpannen. Dankzij de stijlvolle vormgeving hebben deze geïsoleerde dakpanpanelen het uiterlijk van klassieke dakpannen. Door de eenvoudige montage van deze platen worden ze veel gebruikt bij nieuwbouwconstructies en renovaties. De platen zijn licht, hebben een sterk karakter en zijn in verhouding goedkoop.

Geïsoleerde dakpanplaten bestellen

Geïsoleerde sandwichpanelen

Naast onze geïsoleerde dakpanplaten kan je ook kiezen voor sandwichpanelen. De sandwichpanelen uit ons aanbod zijn voorzien van twee metalen platen met daartussen isolatiemateriaal. Deze opbouw zorgt ervoor dat de sandwichpanelen een licht gewicht hebben. Daarnaast zijn ze goed warmte- en geluidsisolerend. De sandwichpanelen kunnen worden gebruikt voor zowel nieuwbouw als renovatie voor onder andere daken, loodsen, schuren, stallen en bedrijfshallen.

Geïsoleerde sandwichpanelen bestellen

Waarom Janjp.nl?

Een huis, carport of tuinhuis kan niet zonder dakbedekking. Ze hebben als doel lekkage te voorkomen en spullen warm en droog weg te zetten. Vandaar dat je bij ons terecht kan voor geïsoleerde dakplaten. De juiste dakbedekking zorgt voor een hoog woongenot. Wij van Janjp.nl vinden dit woongenot belangrijk. Als je tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom doen wij er alles aan om jou zo tevreden mogelijk te maken als het gaat om de bouw en inrichting van jouw huis en woonerf. We streven ernaar om samen met jou al jouw wensen te vervullen. Zo geven we je advies over de perfecte geïsoleerde dakbedekking voor jouw situatie en bestel je deze vervolgens eenvoudig geheel op maat. Daarnaast kunnen wij jou helpen bij het monteren van de dakbedekking.

Neem contact met ons op!

Heb je advies nodig? Onze experts staan klaar om jou te helpen. Ieder project heeft zijn eigen geschikt materialen. Wij helpen je graag met de juiste combinatie. Kan je de dakpanelen die je zoekt niet vinden of heb je nog extra advies nodig over de mogelijkheden rondom geïsoleerde dakpanelen? Neem dan contact met ons op. Ook als je hulp nodig hebt bij de montage van jouw dakbedekking, kan je altijd vrijblijvend contact opnemen. Dit kan door telefonisch contact op te nemen of door ons contactformulier in te vullen. We helpen jou graag bij al jouw vragen, zodat je jouw constructie van de beste dakbedekking voorziet!

Contact opnemen