Geïsoleerde dakbedekking van Janjp.nl!

Het is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een constructie: een goede, geïsoleerde dakbedekking. Een stevige dakbedekking zorgt er namelijk niet alleen voor dat u zelf veilig in uw constructie rond kunt lopen, maar ook voor de veiligheid van de materialen en andere producten die u opslaat in uw schuur, stal, loods, hal of andere constructie. Daarnaast zorgt een geïsoleerde dakpanplaten voor een goede bescherming tegen de verschillende natuurelementen, zoals neerslag, hitte en vorst. Hiermee voorkomt u ten eerste schade aan uw materialen en ten tweede gaat u hiermee onnodig hoge rekeningen als gevolg van warmteverlies tegen.

Goed geïsoleerde dakplaten kunnen u dus veel geld besparen! Maar u wilt voor de aanschaf en aanbreng hiervan natuurlijk niet teveel betalen, of onnodig zwaar werk verrichten met moeilijk te monteren geïsoleerde dakbedekking. Waar u de geïsoleerde dakplaten of sandwichpanelen ook voor gebruikt, in ons assortiment  vindt u de geïsoleerde dakbedekking die bij u past. We bieden verschillende mogelijkheden aan geïsoleerde dakbedekking. In ons uitgebreide assortiment aan dakbedekkingen vindt u altijd een product dat bij uw situatie en visie past. Zo heeft u de keuze tussen geïsoleerde dakpanplaten en sandwichpanelen.

Waarom geïsoleerde dakplaten en sandwichpanelen?

  • Goede isolatie

  • Lange levensduur

  • Eenvoudig te plaatsen

  • Licht

De geïsoleerde dakplaten uit ons assortiment zijn zo mooi geprofileerd dat ze al op kleine afstand niet meer van losse dakpannen te onderscheiden zijn. Hierdoor creëert u met onze geïsoleerde dakplaten een stijlvolle dakbedekking.  Daarnaast hebben onze sandwichpanelen door hun specifieke opbouw een uitstekende isolatiewaarde. Neem dus gerust eens een kijkje in ons assortiment. Of neem contact met ons op, dan helpen we u met het vinden van de perfecte geïsoleerde dakbedekking!

Geïsoleerde dakplaten 

Geïsoleerde dakpanplaten zijn enkel- of dubbelwandige panelen met aan de binnenzijde isolatiemateriaal. De geïsoleerde dakpanplaten van Janjp.nl bestaan uit twee lagen. Waar de onderste laag bestaat uit isolatiemateriaal is de bovenste laag een plaat met dakpannen. Dankzij de stijlvolle vormgeving hebben deze geïsoleerde dakpanpanelen het uiterlijk van klassieke dakpannen. Door de eenvoudige montage van deze platen worden ze veel gebruikt bij nieuwbouwconstructies en renovaties. De platen zijn licht, hebben een sterk karakter en zijn in verhouding goedkoop.

Geïsoleerde dakpanplaten bestellen

Geïsoleerde sandwichpanelen

Naast onze geïsoleerde dakpanplaten kunt u ook kiezen voor sandwichpanelen. De sandwichpanelen uit ons aanbod zijn voorzien van twee metalen platen met daartussen isolatiemateriaal. Deze opbouw zorgt ervoor dat de sandwichpanelen een licht gewicht hebben. Daarnaast zijn ze goed warmte- en geluidsisolerend. De sandwichpanelen kunnen worden gebruikt voor zowel nieuwbouw als renovatie voor onder andere daken, loodsen, schuren, stallen en bedrijfshallen.

Geïsoleerde sandwichpanelen bestellen

Waarom Janjp.nl?

Een huis, carport of tuinhuis kan niet zonder dakbedekking. Ze hebben als doel lekkage te voorkomen en spullen warm en droog weg te zetten. Vandaar dat u bij ons terecht kunt voor geïsoleerde dakplaten. De juiste dakbedekking zorgt voor een hoog woongenot. Wij van Janjp.nl vinden dit woongenot belangrijk. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom doen wij er alles aan om u zo tevreden mogelijk te maken als het gaat om de bouw en inrichting van uw huis en woonerf. We streven ernaar om samen met u al uw wensen te vervullen. Zo geven we u advies over de perfecte geïsoleerde dakbedekking voor uw situatie en bestelt u deze vervolgens eenvoudig geheel op maat. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het monteren van de dakbedekking.

Neem contact met ons op!

Heeft u advies nodig? Onze experts staan klaar om u te helpen. Ieder project heeft zijn eigen geschikt materialen. Wij helpen u graag met de juiste combinatie. Kunt u de dakpanelen die u zoekt niet vinden of heeft u nog extra advies nodig over de mogelijkheden rondom geïsoleerde dakpanelen? Neem dan contact met ons op. Ook als u hulp nodig heeft bij de montage van uw dakbedekking, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Dit kan door telefonisch contact op te nemen of door ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag bij al uw vragen, zodat u uw constructie van de beste dakbedekking voorziet!