Dakplaten met isolatie bij Janjp.nl!

Met de dakplaten met isolatie van Janjp.nl kunt u gemakkelijk en snel uw schuur, loods, werkruimte, woning of andere ruimte bedekken én isoleren. U heeft de keuze uit verschillende soorten dakplaten, waaronder geïsoleerde dakpanprofielplaten en sandwichpanelen voor het dak. Kijk hieronder in het overzicht of klik op de verschillende categorieën in het linkermenu om onze producten te bekijken.

Voordelen dakplaten met isolatie

Onze geïsoleerde dakplaten hebben een aantal voordelen. Ze zorgen niet alleen voor een zeer goede isolatie van de woning, maar zijn ook bestand tegen schimmels. Dankzij het lichte gewicht zijn ze op nagenoeg iedere dakconstructie te plaatsen. Ze hebben een lange levensduur, waardoor je lang geniet van deze vorm van dakbedekking.

Lees hier alles over dakplaten
-10%
Plaatbreedte 1,05m vanaf 40mm dikte

Sandwichpanelen dak

Sandwichpanelen dak 40 mm

 139,46 319,41 incl. btw
-10%
Plaatbreedte 1,20m vanaf 40mm dikte
 206,21 489,25 incl. btw
-10%
Plaatbreedte 1,20m vanaf 40mm dikte
 211,69 502,25 incl. btw
-10%
Plaatbreedte 1,05m
 96,06 225,39 incl. btw

Op maat gezaagd

Heeft u de platen op maat nodig? Dan kunnen wij dit voor u regelen! Zo weet u zeker dat dit op een professionele manier gebeurt en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen die veroorzaakt kunnen worden tijdens het zagen van uw geïsoleerde dakplaten.

Dakplaten met isolatie monteren

Het monteren van dakplaten met isolatie kan een uitdagende klus lijken en soms ook zijn. Daarom helpen we u hier graag bij. In de sectie ‘Handig’ vindt u daarom verschillende klustips en montagehandleidingen, waar we u stap voor stap uitleggen hoe u bepaalde platen het beste kunt monteren. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u liever dat wij de dakplaten voor u monteren? Neem ook dan gerust contact op.

Alle nodige toebehoren

Bij Janjp.nl kunt u uw dak en gevel volledig bouwen en/of renoveren. Daarom vindt u in ons assortiment alles wat u nodig heeft bij uw dak- en gevelprojecten. Windveren, nokken, schroeven, anti-condensfolie en veel meer: we hebben alle toebehoren en zetwerk in ons assortiment. Zoekt u iets specifieks en kunt u het niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Zetwerk en toebehoren