Dakpanplaten Enschede

Janjp.nl is dé leverancier van dakpanplaten in Enschede en omstreken. Wij hebben alle dakpanplaten op voorraad en hebben ook alle benodigde toebehoren voor een compleet dak, waaronder windveren, nokken, schroeven, anti-condensdoeken, vulstroken, en veel meer. Heeft u de dakpanplaten op maat nodig? Dat kan! Neem gerust een kijkje in onze webshop en bouw uw dak veilig en vertrouwd met de dakpanplaten van Janjp.nl.

-10%
 37,28 93,19 incl. btw
-10%
 39,48 98,70 incl. btw
-10%
 39,48 98,70 incl. btw
-10%
 37,28 93,19 incl. btw
-10%
 37,28 93,19 incl. btw

Toepassing

Onze dakpanplaten zijn vervaardigd uit kwaliteitsstaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De platen kunnen worden gebruikt voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie van bestaande daken van schuren, stallen, hallen, vakantiehuisjes en andere gebouwen. Door de mooie profilering van de platen zijn ze al van kleine afstand niet meer te onderscheiden van echte dakpannen.

Maar het grootste voordeel van de dakpanplaten is hun gewicht. Ze zijn namelijk erg licht in vergelijking met reguliere dakpannen. Ze zijn hierdoor veel handelbaarder en daarnaast ook minder belastend voor de onderliggende constructie, welke dus ook voordeliger gebouwd kan worden. Hierdoor liggen de prijzen per vierkante meter van dakpanplaten aanzienlijk goedkoper dan die van dakpannen. We bezorgen de platen door geheel Nederland, dus ook zeker bij u in Enschede en omstreken!

 

Lees hier ons artikel ‘Alles over Dakplaten’:

 

Naast dakpanplaten kunt u ook bij ons terecht voor damwandplatensandwichpanelen, onduroof, tuinschermengeïsoleerde platen en alles om uw dak af te werken, zoals dakgoten en alle toebehoren en zetwerk.

Vragen?

Heeft u vragen over de verschillende dakpanplaten en hun eigenschappen? Heeft u advies nodig over wat het beste is voor uw situatie? Heeft u hulp nodig bij de montage van dakpanplaten? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op.

 

Dakpanplaten Enschede – Janjp.nl