Bedek uw ruimte met onze dakpanelen

Een belangrijk onderdeel van elke ruimte is de dakbedekking. Uw overkapping, stal, schuur, hal of andere ruimte moet namelijk goed beschermd zijn tegen de verschillende natuurelementen, zoals neerslag, hitte en vorst. Hiermee voorkomt u onder andere schade aan uw materialen door bijvoorbeeld vocht en hoge rekeningen door het gebruik van slechte isolatie. Maar u wilt uiteraard niet te veel betalen, of onnodig zwaar werk verrichten met moeilijk te monteren dakbedekkingen. Hier bieden de dakpanelen van Janjp de perfecte uitkomst.

In ons uitgebreide assortiment aan verschillende soorten dakpanelen vindt u altijd een product dat bij uw ruimte, situatie en visie past. Iedere dakplaat uit ons assortiment heeft zo zijn eigenschappen. Zo zijn onze (geïsoleerde) dakpanprofielplaten zo mooi geprofileerd dat ze al op kleine afstand niet meer te onderscheiden zijn van losse dakpannen, beschikken onze polycarbonaat platen over een uitgesproken stijfheid en hebben onze sandwichpanelen door hun specifieke opbouw een uitstekende isolatie. En dit zijn slechts een paar producten uit ons gehele assortiment aan dakpanelen!

Neem eens een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op, dan vinden we de perfecte dakpanelen voor uw situatie. Of het nu gaat om een dakpaneel met isolatie, sandwich panelen of doorschijnende dakplaten, bij Janjp vindt u het!

damwandplaten dakpanelen dakpanplaten dakpanelen

Waarom Janjp?

Ons doel is om u te helpen met de perfecte inrichting van uw woning. We staan klaar om u te helpen met de inrichting en opbouw van uw woonerf. Hierbij zijn uw wensen en behoeften belangrijk. We houden ons aan de hoge wettelijk bouw- en kwaliteitseisen die gesteld worden. Samen met u zorgen we ervoor dat uw wensen vervuld worden, zodat u een heerlijke leefomgeving en een prachtig dak creëert. We geven u graag advies over de dakplaten die u het best kunt gebruiken. Bovendien is het bij Janjp mogelijk het dakpaneel of de dakpanelen op maat te bestellen. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste maat dakplaten in huis haalt. Heeft u toch hulp nodig bij de montage van de platen?  Neem dan contact met ons op en we helpen u graag met het monteren van de platen.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over producten uit ons assortiment? Wilt u graag meer advies over de mogelijkheden van een dakpaneel? Of staan de dakplaten die u zoekt hier niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen of ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder door uw vragen te beantwoorden, zodat u zo snel en zo goed mogelijk uw te overdekken ruimtes kunt voorzien van dakplaten!