Dakpanelen

Bedek uw ruimte met onze dakpanelen

Een belangrijk onderdeel van elke ruimte is de dakbedekking. Jouw overkapping, stal, schuur, hal of andere ruimte moet namelijk goed beschermd zijn tegen de verschillende natuurelementen, zoals neerslag, hitte en vorst. Hiermee voorkom je onder andere schade aan jouw materialen door bijvoorbeeld vocht en hoge rekeningen door het gebruik van slechte isolatie. Maar je wil uiteraard niet te veel betalen, of onnodig zwaar werk verrichten met moeilijk te monteren dakbedekkingen. Hier bieden de dakpanelen van Janjp de perfecte uitkomst.

In ons uitgebreide assortiment aan verschillende soorten dakpanelen vind je altijd een product dat bij jouw ruimte, situatie en visie past. Iedere dakplaat uit ons assortiment heeft zo zijn eigenschappen. Zo zijn onze (geïsoleerde) dakpanprofielplaten zo mooi geprofileerd dat ze al op kleine afstand niet meer te onderscheiden zijn van losse dakpannen, beschikken onze polycarbonaat platen over een uitgesproken stijfheid en hebben onze sandwichpanelen door hun specifieke opbouw een uitstekende isolatie. En dit zijn slechts een paar producten uit ons gehele assortiment aan dakpanelen!

Neem eens een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op, dan vinden we de perfecte dakpanelen voor jouw situatie. Of het nu gaat om een dakpaneel met isolatie, sandwich panelen of doorschijnende dakplaten, bij Janjp vind je het!

panelen en platen - janjp.nl

Verschillende dakpanelen

Waarom Janjp?

Ons doel is om jou te helpen met de perfecte inrichting van jouw woning. We staan klaar om je te helpen met de inrichting en opbouw van jouw woonerf. Hierbij zijn jouw wensen en behoeften belangrijk. We houden ons aan de hoge wettelijk bouw- en kwaliteitseisen die gesteld worden. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw wensen vervuld worden, zodat je een heerlijke leefomgeving en een prachtig dak creëert. We geven jou graag advies over de dakplaten die je het best kan gebruiken. Bovendien is het bij Janjp mogelijk het dakpaneel of de dakpanelen op maat te bestellen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste maat dakplaten in huis haalt. Heb je  toch hulp nodig bij de montage van de platen?  Neem dan contact met ons op en we helpen jou graag met het monteren van de platen.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over producten uit ons assortiment? Wil je graag meer advies over de mogelijkheden van een dakpaneel? Of staan de dakplaten die je zoekt hier niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen of ons contactformulier in te vullen. We helpen jou graag verder door jouw vragen te beantwoorden, zodat je zo snel en zo goed mogelijk jouw te overdekken ruimtes kan voorzien van dakplaten!

Contact opnemen