Dakpanelen Amersfoort

Met ons uitgebreide assortiment is Janjp.nl dé leverancier van dakpanelen in Amersfoort en omstreken. Wij hebben verscheidene dakpanprofielplaten, damwandprofielplaten, onduroof panelen, sandwichpanelen en polycarbonaatplaten in ons assortiment, allen met verschillende mogelijke kleuren. Zo vindt u altijd dakpanelen die aansluiten op uw wensen! Al onze dakpanelen hebben we op voorraad en u kunt ook bij ons terecht voor alle benodigde toebehoren en zetwerk voor een compleet dak. Heeft u de dakpanelen op maat nodig? Dat kan met onze zaagservice. Laat u de montage liever over aan professionals? Dat kan met onze montageservice. Neem snel een kijkje in onze webshop en bouw uw complete dak met de dakpanelen van Janjp.nl!

-10%
 37,28 93,19 incl. btw
-10%
 39,48 98,70 incl. btw
-10%
 39,48 98,70 incl. btw
-10%
 37,28 93,19 incl. btw
-10%
 37,28 93,19 incl. btw

Onze dakpanelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsstaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De panelen worden gebruikt bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie van bestaande daken van schuren, stallen, bedrijfshallen, vakantiehuisjes en vele andere soorten constructies. Het grootste voordeel van het gebruik van dakpanelen is het feit dat ze veel lichter en daarmee veel handelbaarder en minder belastend zijn. Zo bent u op meerdere vlakken veel voordeliger uit!

Montagehandleidingen

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de montage van uw dakpanelen? Neem dan eens een kijkje bij onze klustips en montagehandleidingen. Hiermee proberen we u stap voor stap uit te leggen hoe u bijvoorbeeld uw nieuwe dakpanelen moet monteren. Daarnaast geven we u enkele tips waar u rekening mee kunt houden. Heeft u na het lezen nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van ervaren experts staat met alle plezier voor u klaar, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe of gerenoveerde dak! Laat u de montage liever helemaal aan ons over? Lees dan hier meer over onze montageservice.

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan dakpanelen? Of heeft u misschien advies nodig over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u met alle plezier te woord en helpen u graag verder op weg.