Dakgoten Assen

Bent u op zoek naar dakgoten in Assen en omstreken? Dan is Janjp.nl dé bouwmaterialen webshop voor u! Wij hebben verschillende soorten dakgoten in ons assortiment en we hebben ze altijd op voorraad, zodat we een snelle levering kunnen verzorgen. Kiest u voor onze stalen dakgoten? Of gaat u liever voor composiet? Bekijk de producten hieronder of navigeer in het linkermenu om meer te weten te komen.

Bakgoten polyester toebehoren

Rawinso verticale beugel M120/M170

 9,87 10,65 incl. btw

Bakgoten polyester toebehoren

Rawinso eindstuk M120/M170

 9,09 11,69 incl. btw

Bakgoten polyester toebehoren

Rawinso verbindingsstuk M120/M170

 28,98 46,79 incl. btw

Bakgoten polyester

Rawinso bakgoot polyester

 67,57 163,14 incl. btw

Bakgoten composiet toebehoren

Skandia Gatenzaag

 12,94 incl. btw

Complete dakgootsets

Stalen dakgootset (8 meter)

 460,93 incl. btw

Complete dakgootsets

Stalen dakgootset (7 meter)

 420,74 incl. btw

Complete dakgootsets

Verzinkte dakgootset (6 meter)

 271,94 incl. btw

Complete dakgootsets

Verzinkte dakgootset (5 meter)

 245,62 incl. btw

Complete dakgootsets

Verzinkte dakgootset (4 meter)

 219,29 incl. btw

Complete dakgootsets

Verzinkte dakgootset (3 meter)

 192,97 incl. btw

Complete dakgootsets

Stalen dakgootset (5 meter)

 349,96 incl. btw

Uw complete dakgoot monteren met Janjp.nl

Naast de dakgoten zelf vindt u in ons assortiment ook alles wat u nodig hebt om deze te monteren. Denk hierbij aan alle benodigde bochten, afvoeren, wartels, en beugels, maar ook bijvoorbeeld aan het kit. Zoekt u iets specifieks en kunt u het niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Eigenschappen

Onze verschillende dakgoten hebben verschillende eigenschappen en kwaliteiten. Zo zijn de composiet dakgoten erg sterk, waardoor ze impacten van schuivende sneeuw, vallende dakpannen of ladderstoten probleemloos kunnen weerstaan. De stalen dakgoten zijn vervaardigd uit kwaliteitsstaal en voorzien van een kleurbestendige coating die de dakgoten beschermt tegen roest en de meest extreme weersinvloeden. Meer weten? Lees dan het kopje ‘Dakgoten’ in ons artikel ‘Alles over dakplaten’.

 

Janjp.nl – uw dak- en gevelspecialist

Als echte dak- en gevelspecialist hebben we alles in ons assortiment om uw complete dak en gevel te bouwen of renoveren. Zo vindt u in ons assortiment dakpanplaten, damwandplaten, sandwichpanelen, geïsoleerde platen, onduroof, tuinschermendakpanelen en wandpanelen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor alle toebehoren en zetwerk!

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan dakgoten? Heeft u behoefte aan advies voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar de bezorgkosten naar Assen? Kijk dan ook eens op onze bezorgen en afhalen-pagina.

Janjp.nl | Bouwmaterialen webshop | Dakgoten Assen | Dak & Gevel