Dak isoleren met dakplaten

In een woning, loods, stal of bedrijfshalen met een niet-geïsoleerd dak gaat er onnodig veel warmte verloren. Naast dat dit op jaarbasis vele honderden euro’s aan extra stookkosten oplevert, is het ook nog eens slecht voor het milieu. Het goed isoleren van je dak levert dus veel op: zowel in je eigen portemonnee als maatschappelijk. Je woonklimaat zal uitzonderlijk verbetert worden en je huis wordt meer waard. Met de juiste geïsoleerde dakplaten van JanJP zorg je voor een goede dakisolatie.

Geïsoleerde dakplaten

-10%
Plaatbreedte 1,20m vanaf 40mm dikte
 206,21 489,25 incl. btw
-10%
Plaatbreedte 1,20m vanaf 40mm dikte
 211,69 502,25 incl. btw

Welke voordelen heeft het isoleren van je dak?

De meest voorkomende reden voor het isoleren van je dak is de energiebesparing die er mee gepaard gaat. Deze kan op jaarbasis al snel oplopen tot 30%, waardoor je al snel honderden euro’s kunt besparen. Maar daarnaast heeft dakisolatie nog meer voordelen:

Vragen over onze isolerende dakplaten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van isolerende platen?

Ben je een project aan het plannen waarbij daken en of wanden geïsoleerd worden, dan zijn er veel elementen om rekening mee te houden. Eén van die elementen is de materiaalkeuze. Ga je aan de slag met een loods, hal, stal, bedrijfshal of ander soortgelijke constructie, dan sta je voor een belangrijke keuze aangaande het soort wand- en dakbedekking dat je wilt gebruiken. Naast de standaard beplating is er nog een andere interessante keuze: de isolerende dakplaten. Deze kunnen namelijk veel voordeel bieden:

  • Goede bescherming tegen natuurelementen als neerslag, hitte, vorst
  • Voorkomen schade aan je producten en/of machines
  • Gebruiken voor zowel wand- als dakbedekking
  • Licht van gewicht, waardoor prettig om mee te werken
  • Lange levensduur, waardoor zeer duurzaam

Welke geïsoleerde dakplaten kan ik het beste kiezen?

Met onze dakplaten met isolatie kun je eenvoudig en snel jouw schuur, hal, loods, bedrijfshal, woning of ander soortgelijke ruimte bedekken en isoleren. Met onze dakplaten kan zowel dak als wand bedekt worden. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende soorten dakplaten, waaronder geïsoleerde dakpanprofielplaten en sandwichpanelen voor op het dak.

Productslider dakplaten met isolatie

Hoe monteer ik dakplaten met isolatie?

Het monteren van dakisolatie kan een uitdagende klus lijken en zijn. Dat is het punt waar wij als specialisten graag te hulp schieten. In de sectie ‘handig’ staan diverse klustips en montagehandleidingen waarin we stap voor stap uitleggen hoe isolerende platen het beste gemonteerd kunnen worden. Indien je vragen of hulp nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunnen wij je het plaatsen van de dakplaten volledig uit handen nemen. Ideaal, want dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar. Wil je dat? Laat het ons dan even weten.

JanJP montageservice

Leuke klustips!

Ik wil graag meer weten over dakplaten

Dakplaten lijken veel op elkaar en het vereist soms nog wel wat kennis om de een van de ander te onderscheiden en te weten welk type beplating je wanneer gebruikt. Om dit voor iedereen zo duidelijk mogelijk te maken hebben wij alles over dakplaten op een rij gezet. Uiteraard zijn wij gewoon bereikbaar voor je indien bepaalde vragen ook daar nog onbeantwoord blijven.

Lees hier alles over dakplaten

Vragen

Kun je de isolerende platen die je zoekt niet vinden in onze webshop? Of zou je nog wel wat advies kunnen gebruiken over welke platen je het beste kunt gebruiken voor je project? Wellicht heb je hulp nodig bij het monteren van de wand- en/of dakbedekking? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en helpen je graag bij het realiseren van je project.