Container ombouw

Jouw kliko’s keurig uit het zicht

Heb jij ook zo’n hekel aan die lelijke afvalcontainers die je tuin ontsieren? Je moet ze ergens kwijt, maar het liefst wil je geen ruimte opofferen in je reeds goed gevulde schuur of garage. En je wil ze eigenlijk ook niet de hele tijd in het zicht hebben staan! De oplossing? Een nette container ombouw, die je afvalcontainers verbergt als je ze niet nodig hebt.

Kies jouw container ombouw

Opgeruimd staat netjes

Ze zijn bijzonder handig, maar de gemiddelde afvalcontainer is niet bepaald een sieraad voor je tuin. De plastic groene en grijze bakken zijn qua uiterlijk niemands favoriet. Het liefst wil je ze wegbergen waar niemand ze kan zien! Sommige mensen hebben plek in de schuur, maar bij andere mensen staat die al vol met gereedschap, fietsen en andere spullen. Dan is een container ombouw echt een uitkomst!

Een stijlvolle containerberging

Of je nu voor een sfeervolle houten ombouw gaat, of eentje van wilgentakken: jouw kliko ombouw biedt een stijlvolle opbergplaats voor je vuilcontainers. Je plaatst jouw container ombouw waar je maar wilt rond het huis: tegen het huis of de schutting, los achterin de tuin of in een andere ongebruikte hoek. Welke containerberging je ook kiest, het is altijd een aanwinst voor om en rond het huis. En je afvalcontainers zijn altijd netjes opgeborgen!

Waarom een ombouw voor je kliko?

Voor iedere stijl
de juiste kliko ombouw

Met het uitgebreide assortiment van Janjp.nl vind je gemakkelijk de container ombouw die perfect aansluit bij jouw wensen. Wil je er één of twee containers in kwijt? En ga je liever voor grenenhout, camouflerende wilgentakken of toch geolied hardhout? Je kiest het zelf in de webshop van Janjp.nl!

Container ombouw hout

Een container ombouw van hout heeft niet alleen een praktisch nut, hij ziet er ook nog eens mooi natuurlijk en sfeervol uit. In ons assortiment heb je de keuze uit diverse container ombouwen van hout: je bepaalt zelf of je voor de landelijke look van grenenhout gaat of voor een modernere uitstraling met warm hardhout.

Kies je voor een houten kliko ombouw, dan is deze altijd voorzien van een beschermende laag die ombouw beschermt tegen verschillende weersinvloeden. Sommige modellen zijn geimpregneerd en andere zijn geolied. Maar ze zijn altijd optimaal bestand tegen wisselvallig Nederlands weer!

 532,95 incl. btw
 264,95 incl. btw
 339,95 incl. btw
 167,95 incl. btw

Container ombouw enkel

Heb je slechts een enkele container die in de weg staat? Berg die dan op in een enkeldeurs kliko ombouw. Compact van formaat en te krijgen in verschillende afwerkingen!

Containerberging dubbel

En wil je twee containers in één kliko ombouw plaatsen? We hebben ook verschillende dubbeldeurs container ombouw varianten voor je, waar je met gemak 2 containers in kwijt kunt. Kies jouw favoriet uit de onderstaande modellen!

Andere bergingen in de tuin

Is een container ombouw alleen voor jou niet voldoende? Meer opbergruimte nodig in je tuin? Ook dan vind je op Janjp.nl precies wat je nodig hebt. Bekijk onze categorie met tuinkasten voor een stijlvolle bergplaats voor je fietsen, gereedschap en andere accessoires. En biedt dat nog steeds niet voldoende ruimte? Dan kun je ook overwegen om een tuinhuisje te plaatsen. Zeker weten dat wij de juiste bergplaats voor jouw tuin in huis hebben!

Jouw specialist in bergingen in en om het huis

Bij Janjp.nl kan je altijd aankloppen als je extra bergruimte in en om het huis wil creëren. We zijn namelijk gespecialiseerd in allerlei soorten constructies! Van tuinhuisjes tot carports, en van de kleinere tuinkasten tot complete blokhutten. Je betaalt nooit te veel voor onze handige oplossingen en weet toch zeker dat je kiest voor materialen van de beste kwaliteit!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze containerbergingen of heb je een vraag over een specifieke container ombouw? Onze team specialisten staat altijd voor je klaar. Stel je vraag telefonisch of stuur ons een mailtje: we begeleiden je graag. Ook kun je altijd even bij ons langskomen in Emmer-compascuum. De koffie staat klaar!

Contact opnemen