Carports

Bent u op zoek naar een droog, duurzaam en veilig onderkomen voor uw auto? Dan zijn de carports van Janjp.nl de perfecte oplossing. Ons uitgebreide assortiment carports bestaat uit onder andere lariks carportsgeïmpregneerde carportsvuren carports en eiken carports. Wanneer u kiest voor een carport van Janjp.nl, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw constructie. Onze carports worden geleverd inclusief alle boeidelen en bevestigingsmaterialen. Daarnaast bent u verzekerd van een uitgebreide garantie en voldoen onze carports aan alle gestelde kwaliteitseisen. Lees verder voor meer informatie of bestel direct uw gewenste carport.

Carports beschermen uw auto

Carports zijn de ideale toevoeging voor een oprit. Deze overkapping geeft uw auto namelijk het gehele jaar bescherming en zorgt er daarmee voor dat uw auto mooi blijft. Het beschermen van uw auto is geen overbodige luxe. De verschillende weersinvloeden kunnen namelijk al snel schade toebrengen aan uw auto. Denk maar eens aan de gevolgen voor uw auto wanneer deze in de herfst en winter is blootgesteld aan bladeren, sneeuw, ijzel en hagel. Daarnaast staat uw auto in de lente en zomer veilig en beschermd tegen schadelijk zonlicht (Uv-straling) en uitwerpselen van vogels. Ook deze invloeden kunnen nadelige gevolgen hebben voor uw auto. Een ander bijkomend voordeel van een carport is dat u nooit meer in een oververhitte auto hoeft te stappen.

Soorten carports

De basis van een carport bestaat uit een overkapping die ondersteund wordt door staanders en/of zijwanden. De hoeveelheid staanders, zijwanden en het materiaal waarvan de carport is gemaakt, hangt af van jouw woning, de woonsituatie, eventuele buren, uw persoonlijke wensen en uiteraard het budget dat u te besteden hebt. De zijkanten van een carport zijn volledig of gedeeltelijk open gelaten. Hierin verschillen carports van garages, aangezien deze volledig dicht zijn. Bij ons heeft u de keuze uit de volgende soorten carports:

Zelf een carport samenstellen

Stel dan aan de hand van ons formulier uw eigen carport samen. U krijgt dan zo snel mogelijk een prijsopgave van ons.

Novoferm carport

Met een carport van Novoferm wordt uw auto optimaal beschermd tegen weersinvloeden, Uv-straling en vuil. De carport biedt een perfecte uitbreiding op uw speel- en klusruimte. Novoferm heeft drie modellen carports in het assortiment. De modellen passen zowel bij een traditionele als moderne bouwstijl. Er is een ruime keuze aan afwerking van de constructiedelen en de te gebruiken dakpanelen.

Carport onderhoud

Onze carports zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten (lariks, geïmpregneerd grenen, vuren en eiken) die een goede bescherming bieden aan uw auto. Maar niet alleen uw auto heeft bescherming nodig; ook de carports zelf hebben bescherming en onderhoud nodig. Elke houtsoort dient op zijn eigen manier te worden onderhouden. Wilt u weten hoe u de verschillende houtsoorten het beste kunt onderhouden? Lees dan de volgende blog over het onderhouden van uw carport.

Montage carport

Al onze carports worden geleverd als bouwpakket. Met behulp van de montagehandleiding kunt u deze zelf in elkaar zetten. Zit u het niet zitten om dit helemaal zelfstandig te doen en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Download dan de montagehandleiding. Deze vindt u onder het tabje ‘montage’ bij het specifieke product. Lees ook eens onze klustip ‘carpot maken’. Hier beschrijven wij in 4 stappen hoe u zelf een carport kan bouwen.

Download montagehandleiding
carport met bol dak

Verantwoord hout

indonesion legal wood keurmerk
pefc keurmerk
fsc keurmerk
komo keurmerk

10 jaar garantie!

Op alle carports geven wij tien jaar garantie op de constructie, mits het onderhoud volgens de onderhoudshandeling is uitgevoerd.

Carport vergunning

De carports van Janjp.nl voldoen aan het Nederlandse Bouwbesluit. De carports zijn vrijstaand en daarom in de meeste gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Wilt u echter geen risico lopen, neem dan contact op met de afdeling bouwzaken van uw gemeente. Zij zullen u de benodigde informatie verschaffen. U kunt dan tegelijkertijd een melding maken van uw plannen.

Voordelen carports

Klustips

Op maat zagen

Productkeuzes

Productkeuzes

Contact

Heeft u vragen m.b.t. de mogelijkheden met onze carports? Neem in dat geval gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten zullen u zo snel mogelijk helpen.

Contact opnemen