Carports

/Carports
Carports

10% korting op alle lariks carports!

Bekijk hier de carports

Eiken carports in verschillende maten

Bekijk de opties

Carport met bolvormig dak

Alle neerslag valt hier zo van af

Bekijk deze carport

Carports van hoge kwaliteit

Met een carport van Janjp.nl bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw constructie. Onze carports worden namelijk geleverd met een uitgebreide garantie en voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen. Daarnaast worden alle carports inclusief boeidelen en alle bevestigingsmaterialen geleverd. Zo kunt u direct beginnen met het bouwen en direct genieten van het resultaat. U kunt onze carport natuurlijk ook als prieel of overkapping gebruiken.

Zelf carport samenstellen

Staat uw carport er niet tussen? Stel dan aan de hand van ons formulier uw eigen carport samen. U krijgt dan zo snel mogelijk een prijsopgave van ons.

Download montagehandleiding
Carport samenstellen
Verantwoord hout

indonesion legal wood keurmerk pefc keurmerk fsc keurmerk komo keurmerk

Een ideaal element van elke oprit is een carport. Deze overkapping voor uw auto geeft uw auto namelijk het gehele jaar door bescherming. In de herfst en de winter is uw auto beschermd tegen bladeren, sneeuw en ijzel, en in de lente en de zomer staat uw auto veilig tegen schadelijk zonlicht (UV-straling) en uitwerpselen van vogels. Daarnaast hoeft u in de heetste zomerdagen nooit meer in een oververhitte auto te stappen.

Ons Larikshout, Kwaliteit O/S – IV Larix, is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame naaldhoutsoorten. Deze houtsoort staat bekend om haar duurzaamheid, haar sterkte en om het feit dat ze watervast is. Hierdoor is ons Larikshout uitermate geschikt voor carports.

Sociaal

webwinkel-keur kiyoh-klantbeoordelingen

Cookies instellen

Wijzig hier uw cookie instellingen

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen