Gratis verzending!

Vanaf € 200,- gratis verzending bij online bestellingen!*

Kleine postpakketten € 7,95
Grote postpakketten € 16,95
Grote pakketten Bestellingen € 0,- t/m € 199,99 € 49,95*
Bestellingen € 200,- of meer GRATIS*

Grote pakketten (carports, beplating e.d.) worden geleverd door het eigen vervoer van Janjp.nl.

*Met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en België. Bestellingen vanaf de Waddeneilanden kunnen alleen worden afgehaald, voor bestellingen vanuit Zeeland gelden bezorgkosten van € 75,- (gratis voor online bestellingen vanaf € 500,-) en voor bestellingen vanuit België gelden bezorgkosten van € 125,-.

Het is mogelijk om uw bestelling online te plaatsen en deze op onze locatie af te komen halen. Het afhaaladres is Rademakerstraat 17 te Emmer-Compascuum. Het is tevens mogelijk om uw producten hier op maat te laten zagen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld dakpanplaten en damwanden.

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

8:00 tot 17:30
8:00 tot 17:30
8:00 tot 17:30
8:00 tot 17:30
8:00 tot 17:30
8:00 tot 16:00
Gesloten

Op zaterdag zijn we telefonisch niet bereikbaar. De winkel is wel gewoon geopend!

Bijzondere openingstijden:

Goede vrijdag (19 april)
2e paasdag (22 april)

8:00 tot 17:30
Gesloten

zonekaart bezorgen en afhalen

Wij hanteren vaste bezorgdagen per regio. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling tijdig wordt geleverd en weet u precies waar u aan toe bent! Hierboven ziet u onze indeling.

betaling

Alle prijzen op onze webshop zijn inclusief BTW en u kunt op meerdere manieren betalen:

  • iDEAL internetbankieren
  • Vooruit overboeking
  • Pinnen of contant (alleen bij afhalen)
  • Creditcard

Levering

Het assortiment weergegeven op de webshop proberen wij altijd voorradig te hebben. Mocht er een product niet op voorraad zijn en mocht hierdoor de bezorgtijd langer worden, dan wordt u hiervan telefonisch op de hoogte gebracht. Wij proberen altijd binnen 15 werkdagen te leveren.

Let op: in verband met de feestdagen hanteren we een langere levertijd dan gewoonlijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over bezorging, afhalen of mogelijke betalingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op 0591 – 352870

Over de levering

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op met meer informatie over de leverdatum en -tijd. We houden hierbij vaste leverdagen per regio aan.