Beplatingen

Janjp.nl heeft een uitgebreid assortiment aan beplatingen. Onze beplating wordt niet alleen gebruikt bij de bouw en renovatie van loodsen en bedrijfshallen, maar wordt tegenwoordig ook gebruikt bij de bouw en renovatie van huizen. Of u nu een loods, huis of schuur wilt bedekken met hoge kwaliteit beplating, een schutting wilt maken of iets anders op uw erf wilt bouwen: bij Janjp.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met een enorm aantal verschillende artikelen en een nog altijd groeiend assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw projecten aangaande uw dak, gevel, tuin en terras. Met onze beplating kiest u voor de perfecte afwerking van uw dak en gevel.

Ons aanbod

Altijd grote voorraad

Met onze grote voorraad verzekeren we u van een snelle levering. Zo kunt u haast direct beginnen met klussen aan uw dak of in uw tuin. Het complete assortiment aan beplating is online op Janjp.nl te vinden. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bij ons langskomen in Emmer-Compascuum om direct gebruik te maken van ons grote assortiment. U kunt kiezen tussen verschillende soorten platen. Met het deskundige advies van onze professionals, kiest ook u de beste beplating voor uw klus! Ontdek ook het gemak en maak uw tuin en erf compleet met Janjp.nl!

Als je een nieuw dak gaat plaatsen, of wanneer je een oud dak gaat renoveren, sta je (tegenwoordig) voor een grote keuze: dakpannen of dakplaten? Dakpannen zijn we allemaal gewend van vroeger, maar we zien de dakplaten vandaag de dag steeds meer. Waarom? Wat zijn hier de voor- en nadelen van? En wat voor soort platen zijn het meest ideaal in jouw situatie? Wij hebben wat informatie voor je op een rij gezet, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken bij je nieuwbouw of renovatie.

Lees hier alles over beplating

Welke soort beplating moet ik kiezen?

Alle voor- en nadelen op een rij

Klustips

Op maat zagen

Productkeuzes

Productkeuzes

Contact

Heeft u nog vragen over onze beplatingen? Wilt u bijvoorbeeld nog meer weten over de beste keuze voor uw project? Of wilt u de voor- en nadelen tussen bepaalde varianten weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op